Ads Top

Έρχεται τεράστια πρόταση για Τσιμίκα!


Μπορεί με τη Νις να μην προχώρησε το deal, αλλά φαίνεται πως έρχεται τεράστια πρόταση για Τσιμίκα!
Το πιο εντυπωσιακό σχετικά με την εικόνα που εμφανίζει ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή είναι πως ένας από τους σταθερότερους και καλύτερους παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, εμφανώς βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τους συμπαίκτες του, κάνοντας τα λιγότερο «φανταχτερά» παιχνίδια του.
Φυσικά και ο λόγος γίνεται για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ο οποίος σε αυτά τα πέντε παιχνίδια μετά τη διακοπή, μοιάζει τελείως… γήινος, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τον αριστερό μπακ που «κατάπιε» αντιπάλους πρώτης διαλογής στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, δεν «έβλεπε» κανέναν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτελώντας σημείο αναφοράς τόσο στο επιθετικό (που φαίνονταν περισσότερο) όσο και στο αμυντικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Πολλοί θεωρούν πως η όλη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του τον έχει επηρεάσει. Δεν αποκλείεται. Ίσα ίσα μάλιστα που η καθημερινότητα του στον Ολυμπιακό δείχνει πως βρίσκεται στην τσίτα περισσότερο από ποτέ. Κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως μετά την επί μήνες καθημερινή παρέλαση διαφόρων ενδιαφερόμενων ομάδων, μια ήρθε στην Αθήνα, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του, αλλά τελικά δεν προχώρησε επειδή η απόσταση που χώριζε τη Νις από τον Ολυμπιακό ήταν τεράστια.

Και, σύμφωνα πάντα με τα όσα μαθαίνει ο «σκύλος», η προοπτική του γαλλικού συλλόγου ήταν κάτι που ήθελε ο «Τσίμι», στον οποίο είχε γίνει μια εξαιρετική οικονομική πρόταση από την πλευρά των Νικαιωτών. Η διαφορά όμως στο «δίνω» της Νις και το «θέλω» του Ολυμπιακού δεν γίνονταν να γεφυρωθεί και έτσι ο Τσιμίκας παρέμεινε Αθήνα. Λογικό ακόμη και να έχει – κάπως – ξενερώσει και αυτό να επηρεάζει το παιχνίδι του. Ανθρώπινο είναι.

Το… θετικό για τον Τσιμίκα είναι πως η άλλη ομάδα που έχει καταθέσει σε αυτό το διάστημα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, η Νάπολι, δεν τον έχει βγάλει καθόλου από το στόχαστρο της. Ίσα ίσα. Όπως πληροφορείται ο «σκύλος», οι Ναπολιτάνοι είναι πολύ, μα πάρα πολύ «ζεστοί» για τον διεθνή αριστερό μπακ και μετράνε μέρες μέχρι να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση του. Με χρήματα που όχι μόνο δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα πρόσφεραν τον Ιανουάριο, αλλά και όσα πρόσφερε η Νις, αλλά ικανά για να «ακούσει» ο Ολυμπιακός και να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Και αν γίνει αυτό, τότε ο Τσιμίκας θα γίνει κάτοικος «Σαν Πάολο». Απλώς, ίσως είναι μια διαδικασία που θα πάρει λίγο ακόμη χρόνο και το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι – μέχρι τότε – να μπορέσει να διαχειριστεί τον Τσιμίκα, αφού δεν είναι… όποιο και όποιο γρανάζι στην καλοδουλεμένη μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.