Ads Top

Ο Εμμανουηλίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να ξεχωρίσει!


Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα πράσινα.
Μετά από ένα χρόνο στον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι δεν προτίθενται να συναινέσουν σε επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως το φινάλε των πλέι άουτ.
 Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιον νέο ενδεχόμενο τραυματισμό του νεαρού.

Συνάντηση Θύρας 13 - ΚΑΕ Παναθηναϊκός και... μια γροθιά στην επόμενη μέρα
Ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει στο πράσινο στρατόπεδο με περισσότερες εμπειρίες και πιο ώριμος από ποτέ, για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο μικρός τη σεζόν αυτή σκληραγωγήθηκε, πάλεψε και απέδειξε πόσο θέλει να μείνει σε υψηλό επίπεδο. Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος; Οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοί.

Με λίγα λόγια ο Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκανε να αγωνιστεί 6 αγωνιστηκές. Ο νεαρός επιθετικός πάλεψε και κατάφερε να επιστρέψει πανέτοιμος. Ημερομηνία – σταθμός για το πέρασμα του από τον Πανιώνιο ήταν η 23 Νοεμβρίου του 2019. Ο Ολυμπιακός κέρδιζε τον Πανιώνιο 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Το ματς ήταν στο 80, όταν ο Εμμανουηλίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις 8 λεπτά αργότερα έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Ο Εμμανουηλίδης από κει και έπειτα άρχισε να γίνεται απαραίτητος για την ομάδα του Πανιωνίου, δίνοντας λύσεις μεσοεπιθετικά. Με την φανέλα του Πανιωνίου μέτρησε 6 γκολ, 2 ασίστ σε 23 αναμετρήσεις. Μπορεί να τα νούμερα να μην εντυπωσιάζουν, αλλά όλοι πρέπει να αναλογιστούν την κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Εμμανουηλίδης δυνάμωσε, άρχισε να παίζει με περισσότερο… μυαλό και με… λίγοτερο ενθουσιασμό.

Ο νεαρός επιθετικός δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και εξακολουθεί να δουλεύει καθημερινά σε θέματα τεχνικής με μπάλα και δη σε κλειστούς χώρους, έχοντας αναγνωρίσει ότι αυτό το σκέλος υστερεί.

Η χρονιά αυτή λοιπόν φαίνεται να έχει αλλάξει άρδην τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος έρχεται για να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση, έρχεται για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον Παναθηναϊκό και το βασικότερο: έρχεται για να μείνει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.