Ads Top

Ο Σα «τρέλανε» τον Μαρτίνς!


Τι δεν θέλει να ξαναδεί από τον Σα ο Μαρτίνς, τι συνέβη στο ματς με τον Άρη!
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη φήμη ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους στην ομάδα του και για αυτό θέλει τους πάντες να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Ζοσέ Σα έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, με πολλά μάτια από την Ευρώπη να κοιτάζουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός έλυσε ένα σοβαρό «θέμα» τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του στην ομάδα. Είχαν ήσυχο το κεφάλι τους για τα γκολπόστ χάρη στον Πορτογάλο διεθνή. Όπως αναφέρει, όμως το «Φως» υπάρχει κάτι που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να ξαναδεί από τον τερματοφύλακά του.

 Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο γκολκίπερ των Πειραιωτών θα πρέπει να καταλάβει ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και να είναι πιο προσεκτικός κατά την διάρκεια των αγώνων. Δεν είχε κανένα νόημα να επιχειρήσει να ντριμπλάρει τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του ματς με τον Άρη. Κανένα απολύτως νόημα… Κι αυτό ήταν κάτι που δεν θέλει να ξαναδεί ο Μαρτίνς, καθώς στέλνει άσχημο μήνυμα χαλαρότητας και μη συγκέντρωσης.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι σίγουρα πρωταθλητής, αλλά θέλει να πάρει και το Κύπελλο, στο οποίο πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ που τον είχε νικήσει με 3-2 στην Τούμπα στις 4 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.