Ads Top

«Μέχρι τα 100 ο Σπανούλης - Έκλεισε του Σλούκα!»


Πότε θα σταματήσει ο Πρίντεζης; Τι γίνεται με τον Βεζένκοφ; Ποιος παίκτης είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό;
«Ο Πρίντεζης είναι διαφορετικός από τον Σπανούλη. Βεβαίως είναι 20 χρόνια στο υψηλό επίπεδο, από 15 ετών που πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά ο Σπανούλης είναι φαινόμενο θέλει να παίζει μέχρι τα 100».
Αναφέρθηκε στην ανανέωση στο συμβόλαιο του Πρίντεζη, στον Σλούκα και τη συμφωνία με τους Πειραιώτες, στον Βεζένκοφ, αλλά και στην επιθυμία των Πειραιωτών για να βρεθούν ξανά στην Ευρωλίγκα.

Τόλη, πώς σχολιάζεις την επισημοποίηση της παραμονής τού Πρίντεζη στον Ολυμπιακό; Θεωρείς ότι θα σταματήσει πριν από τον Σπανούλη;

"Ο Πρίντεζης είναι διαφορετικός από τον Σπανούλη. Βεβαίως είναι 20 χρόνια στο υψηλό επίπεδο, από 15 ετών που πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά ο Σπανούλης είναι φαινόμενο θέλει να παίζει μέχρι τα 100. Το καλοκαίρι του 2021 ή το 2022 θα σταματήσει ο Πρίντεζης. Το πηγαίνει χρόνο με τον χρόνο. Από εκεί και πέρα ο Πρίντεζης δεν θα έχει πρόβλημα να βγάλει τη δουλειά που έβγαζε και τα προηγούμενα χρόνια, θα δίνει τα ίδια αλλά σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτες στη θέση του". 

Στο θέμα τού Σλούκα τι μπορούμε να προσθέσουμε;

"Ο Σλούκας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα τα έχουμε δει όλα αν δεν πάει στον Ολυμπιακό τελικά. Στη δημοσιογραφία έχουμε δει πολλά βέβαια, αλλά επειδή για το θέμα Σλούκα και έχω δει και έχω ακούσει, θα με εκπλήξει αν δεν πάει στον Oλυμπιακό. Στη Φενέρ υπάρχει το θέμα Ομπράντοβιτς και ο Σλούκας έχει συμβόλαιο, οπότε θα πρέπει να υπάρξει διαχείριση με την περίπτωσή του". 

Με το θέμα τού Βεζένκοφ τι γίνεται;

"Ο Βεζένκοφ είναι παιδί που το πιστεύει ο Μπαρτζώκας, έχει πολύ καλά επιθετικά στοιχεία, στην άμυνα όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Είναι παίκτης στο μήκος κύματος της ομάδας, που θέλει να έχει ελληνικό στοιχείο (παρότι δεν παίζει στην Ελλάδα), αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Αυτό που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να πάρει τον Μαντζούκα. Αυτή είναι κίνηση βαρβάτη για όποιον τον πάρει. Πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται αλλά ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, γιατί είναι σπουδαίο ταλέντο, είναι 17 ετών και δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες σήμερα. Σε 5 χρόνια δεν θα έχουμε ούτε 20 γηγενείς καλούς παίκτες". 

Οι δύο παίκτες από το εξωτερικό που ακούγονται, ο Τζένκινς και ο Γκιλ;

"Ο Τζένκινς αρέσει πολύ στον Μπαρτζώκα, κάποιοι θα τον έλεγαν αντιτουριστικό αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα από όλους ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο επίθεση. Ο Τζένκινς είναι παίκτης ομάδας και πολύ καλός αμυντικός. Του λες φέρε το πορτοκάλι και φέρνει την πορτοκαλιά. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με Βεζένκοφ για την περίπτωση του Γκιλ. Αγωνιστικά είναι ταμάμ, είναι παίκτης που λείπει από Ολυμπιακό". 

Μπορεί με αυτές τις κινήσεις να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Ευρωλίγκας;

"Υπάρχει στόχος για το Final 4. Την πήρε 2012 και το 2013 με χαμηλούς τόνους. Με τον Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι θεωρούν ότι θα μπουν σε κανονικότητα που δεν την είχαν τα προηγούμενα χρόνια". 

Με τους Αγγελόπουλους τι γίνεται; Φαίνεται ότι έχουν επιστρέψει κεφάτοι φέτος. 

"Έχουν δώσει τρομερά πράγματα σε Ολυμπιακό και ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα δεν ξεχνάει κανείς το συμβόλαιο των 20 εκατ. δολαρίων στον Τσίλντρες. Αντιμετώπισαν πρόσκαιρα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, το είπε το ηχητικό του Πρίντεζη και το έδειξαν πολλά άλλα που συνέβησαν. Αλλά τώρα μετά από κάποια πράγματα που έγιναν είναι και πάλι στα ώπα τους. Στο χέρι τους ήταν να έχουν ένα δίδυμο Καλάθη-Σλούκα, αλλά του Καλάθη δεν το πήγαν όπως έπρεπε. Οι Ολυμπιακοί ελπίζουν να μην την πατήσουν και με τον Σλούκα". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.