Ads Top

«Ο παικταράς της Μαρσέιγ που θέλει ο Ολυμπιακός!»


Δείτε σε δράση τον νεαρό άσο της Μαρσέιγ που θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός!Το όνομά του ενεπλάκη στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ως μία περίπτωση που σκανάρεται από τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος εργάζεται στη Νότιγχαμ, αλλά δεν παύει να κοιτάζει παίκτες και για τον Ολυμπιακό.
Πρόκειται για τον Ιλιές Ζουαουί, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Μαρσέιγ και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν, ότι εκτός από τους Πειραιώτες έχει ανοίξει την όρεξη σε Ντόρτμουντ, Νιουκαστλ και Γιουβέντους.

Ειδικά για τη Νιούκαστλ η Daily Mail υπογράμμισε, ότι «όταν ολοκληρωθεί η υπόθεση της αλλαγής ιδιοκτησίας θα έχει πολλά χρήματα για να ξοδέψει σε νέους παίκτες», ενώ το Tribal Football υποστήριξε, ότι οι Ιταλοί ενθουσιάστηκαν με την ικανότητά του να φέρνει τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί πριν εκτελέσει.

Ο 16χρονος εξτρέμ μετρά φέτος 15 γκολ και 14 ασίστ σε 16 ματς με τον... Ολυμπιακό της Μασσαλίας, όπου ο Ανιγκό δεδομένα έχει πρόσβαση και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Μόνο φέτος φέρεται να έχει τσεκάρει Μπουμπακάρ Καμάρα, Κρίστοφερ Ρόκια, Ισαάκ Λιχατζί, αλλά και παίκτες μικρότερης ηλικίας όπως οι Ριστσιάρντ Ριτσάρντ, Ζορές Ραού, Ένζο Κομόν και Αϊλάν Μπενιαϊά.

Αν και τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν στο διαδίκτυο αρκετές αναφορές γύρω από το όνομά του, οι πληροφορίες που παρέχονται για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή είναι πολύ φειδωλές.


Πάντως το Sportdog ανακάλυψε οπτικοακουστικό υλικό με πρωταγωνιστή τον Ζουαουί. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε να παίζει με τη Μαρσέιγ απέναντι στη Μονακό τον Νοέμβριο του 2019. Οι Μονεγάσκοι προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο, με τους Φωκαείς να ισοφαρίζουν στην εκπνοή του αγώνα με (γκολ του Ραού και) ασίστ του Ζουαουί!

Το δεύτερο αρχείο που φιλοξενείται προέρχεται από το κανάλι της Μαρσέιγ, όπου ο παίκτης σκοράρει παίζοντας σε θέση φορ, ύστερα από βαθιά μπαλιά από πίσω δεξιά. Ο ερυθρόλευκος στόχος δέχεται τη σέντρα, με ένα άγγιγμα της μπάλας εξουδετερώνει τον προσωπικό του αντίπαλο, περνά και τον τερματοφύλακα και στο τέλος πλασάρει αρχοντικά στην κενή εστία.

Ο Ζουαουί φορά τη φανέλα με το νούμερο #7, κάτι που δεδομένα θα αρέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά την εξωτερική του εμφάνιση είναι, ότι έχει κάνει το μαλλί του ντεκαπάζ.

Τα νούμερα του ποδοσφαιριστή είναι δελεαστικότατα. Όπως ανέφερε όμως σε σχετικό ρεπορτάζ το Sportdog.gr, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορούσε να εντάξει στο δυναμικό του το νέο big thing της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του πρόταση επαγγελματικού συμβολαίου από τους Φωκαείς, ενώ κορυφαία ευρωπαϊκά clubs διεκδικούν την υπογραφή του.

Τέτοιοι ποδοσφαιριστές αποκτούν τρελή μεταπωλητική αξία. «Οι ομάδες αν μπορούσαν τώρα να αρπάξουν ταλαντούχους νέους σαν τον Ζουαουί θα έσωζαν πολλά εκατομμύρια για το μέλλον», ανέφερε ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή, δείχνοντας πόσο μεγάλη αξία μπορεί να αποκτήσει ο συγκεκριμένος παίκτης.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.