Ads Top

Σενάριο για Χουλτ στον Ολυμπιακό!


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκλας Χουλτ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό!
Φήμες θέλουν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή Νίκλας Χουλτ να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αν και για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να μπει στα… παπούτσια του Τσιμίκα, σε περίπτωση που ο 24χρονος μπακ αναχωρήσει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Φως των Σπορ».

Από τη Σούπερ Λίγκα μόνον τον Ινσούα έχουν ξεχωρίσει στο τεχνικό τιμ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και, πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει κίνηση για τον Αργεντινό άσο, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Πρώτα στον Παναθηναϊκό και μετά στην ΑΕΚ

Προς το παρόν, ο Χουλτ αγωνίζεται ως αριστερός μπακ για λογαριασμό της ΑΕΚ για 250.000 ευρώ, ενώ από το 2016 μέχρι και το 2018 ήταν στον Παναθηναϊκό.

Να αναφερθεί πως τότε είχε γίνει γνωστό πως η μεταγραφή του στους Πράσινους, ολοκληρώθηκε έναντι 300.000 ευρώ και είχε γίνει στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, γνωστή η αποχώρησή του από την ομάδα της Νις.

Η διεθνής καριέρα του

Το 2008, πραγματοποίησε την πρώτη διεθνή συμμετοχή του με την ηλικιακή κατηγορία U19 της Εθνικής Σουηδίας, σε αναμέτρηση απέναντι στην Ισλανδία η οποία διεξήχθη στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 (3-3).

Και το 2011, αγωνίστηκε ως βασικός για πρώτη φορά με την ηλικιακή κατηγορία U21 σε φιλική αναμέτρηση στο Καρτάξο της Πορτογαλίας, με αντίπαλο τους οικοδεσπότες (ήττα με σκορ 3 – 1).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.