Ads Top

«Θέμα χρόνου το διαζύγιο Φενέρ-Σλούκα!»


Ο Κώστας Σλούκας πλησιάζει στον Ολυμπιακό - Τι ανακοίνωσε η Φενέρ!
Η απόφαση της Φενέρμπαχτσε να μην διατηρήσει συμβόλαιο με όποιον παίκτη δεν δεχτεί μείωση στον μισθό, φαίνεται πως ενθουσιάζει τον Κώστας Σλούκα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θέλει να πάει στον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σύμφωνα με πληροφορίες από το fosonline, ζήτησε ενίσχυση στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας την ανάγκη απόκτησης ενός τουλάχιστον πρωτοκλασάτου πλέι μέικερ, με έφεση και ικανότητα σε σκορ και δημιουργία, ο οποίος θα μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας.

Οι Αγγελόπουλοι, λοιπόν, του το υποσχέθηκαν και έκαναν τα λόγια τους πράξη, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Έλληνα γκαρντ και αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε. Το θέμα το χειρίζεται ο αριστερόχειρας σουτέρ με τον ατζέντη του, Παναγιώτη Καπάζογλου. svg%3E

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «ΦΩΣ», οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε αποφάσισαν τα εξής για τους παίκτες του ρόστερ. Θα γίνει σε όλους (σε ορισμένους έχει γίνει ήδη) πρόταση μείωσης – αναπροσαρμογής του συμβολαίου τους. Όσοι τη δεχτούν, θα συνεχίσουν κανονικά στην ομάδα.

Το… αναίμακτο διαζύγιο είναι θέμα χρόνου
Ωστόσο, όσοι φέρουν αντίρρηση, τότε η πόρτα είναι ανοιχτή για εκείνους για να αποχωρήσουν! Απλά και όμορφα, δίχως ο σύλλογος να δημιουργήσει πρόβλημα. Και το λέμε αυτό, γιατί υπήρχε μία… φοβία πως οι Τούρκοι ίσως ζητούσαν ξαφνικά λεφτά για τη μεταγραφή του παίκτη. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να γίνει. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα θετική για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα.

Έτσι, διευκολύνει την απόφαση του παίκτη να φύγει από την Κωνσταντινούπολη ώστε να γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά. Ήδη ο Έλληνας γκαρντ έχει ενημερώσει για την επιθυμία του να αποχωρήσει, διευκολύνοντας παράλληλα το έργο της Φενέρ για να μειώσει το μπάτζετ της, καθώς το κασέ του έφτανε τα 2.000.000 ευρώ για τη νέα σεζόν.

Και για αυτό το… αναίμακτο διαζύγιο είναι θέμα χρόνου. Δεν παίζει κανέναν ρόλο, πλέον, το αν θα μείνει ή δεν θα μείνει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε. Ο αριστερόχειρας σουτέρ έχει ήδη πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.