Ads Top

Μακέντα: «Πολύ καλά τα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, μπορώ να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα»


Ο Φεντερίκο Μακέντα στάθηκε στις… ευεργετικές συνέπειες της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και δήλωσε έτοιμος για το... κάτι παραπάνω!
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportbible» παραχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα, όπου και μίλησε τόσο για το ξεκίνημα της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στην διετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό.
Με τον Ιταλό επιθετικό να… στάζει μέλι για τα όσα έχει καταφέρει να βελτιώσει στο διάστημα που αγωνίζεται με το «τριφύλλι» και να δηλώνει έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!

«Βρήκα τη συνέπεια και αυτό που έχει συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια είναι αυτό που μου έλειπε. Ως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις και ήξερα ότι πρέπει να βελτιωθώ. Είναι ένα καλό ταξίδι μέχρι στιγμής. Στην καριέρα σου υπάρχουν πάνω και κάτω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν καταλάβαινα τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είναι πιο καθαρά», ανέφερε αρχικά ο Μακέντα.

Και συμπλήρωσε: «Τα αντιμετωπίζεις με εμπειρία και τώρα πιστεύω ότι βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου σωματικά και πνευματικά. Αν κοιτάξω δύο χρόνια πίσω, δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν πολύ καλά για μένα και τώρα πιστεύω περισσότερο, διότι βλέπω πως προπονούμαι και πως αποδίδω. Η λάμψη βλέπω ότι επιστρέφει και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.