Ads Top

Επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!


Έλληνας επιθετικός που ενθουσιάζει στο εξωτερικό, βρίσκεται στη λίστα του Άγιαξ - Με πόσα εκατομμύρια κλείνει η μεταγραφή!
Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πορευθεί φέτος χωρίς τον Κώστα Φορτούνη για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ενώ όταν ο αρχηγός επανήλθε στην αγωνιστική δράση, η ατυχία χτύπησε κόκκινο με τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί που τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.
Οι ατυχίες είχαν ως αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να στερηθεί δύο από τα βασικά του "όπλα" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν ο Φορτούνης γύρισε και μπήκε στη λίστα για το Europa League, από τις επιλογές του Μαρτίνς αφαιρέθηκε ο Σουντανί, με αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να χάσουν μεγάλο κομμάτι της δυναμικής τους στη μεσοεπιθετική γραμμή.


Το φετινό πάθημα έγινε μάθημα για τους ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι φέρονται πλέον να βλέπουν με... άλλο μάτι την περίπτωση ενός παίκτη που φέτος περίσσευε στο ρόστερ και δόθηκε δανεικός. Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βίλεμ στην Ολλανδία και θα μπορούσε να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδικά σε τέτοιου είδους καταστάσεις ατυχίας όπως η φετινή που βίωσε ο Ολυμπιακός.

Τι εννοούμε; Ο Βρουσάι είναι παίκτης που προέρχεται από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών, στοιχείο πολύ σημαντικό από τη στιγμή που η UEFA θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη συγκεκριμένου αριθμού γηγενών ποδοσφαιριστών στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ακόμα και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Μαρτίνς φέτος βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα, καθώς είχε δικαίωμα να δηλώσει μόνο τρεις επιπλέον παίκτες στο Europa League. Ο ένας εξ' αυτών ήταν ο Σουντανί, που όμως τραυματίστηκε μετέπειτα και το κενό του αγωνιστικά δεν καλύφθηκε ποτέ, αφού οι πιτσιρικάδες που υπήρχαν στη λίστα δεν ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν σε τέτοιο υψηλό επίπεδο.

Αντιθέτως, ο Βρουσάι έχει παραστάσεις ως βασικός στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Θα μπορούσε, συνεπώς, να αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις θέσεις των εξτρέμ στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει ενεργά στην Ευρώπη ως γηγενής παίκτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της Βίλεμ, η οποία έχει δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι (τότε λήγει ο δανεισμός του) με την καταβολή ρήτρας κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι Ολλανδοί δεν αποκλείεται να τον αποκτήσουν ώστε στη συνέχεια να τον πουλήσουν, καθώς για τον παίκτη ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, με σημαντικότερη τον Άγιαξ.

Πάντως, για οποιαδήποτε πώληση του Βρουσάι τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, που έχει επίσης το δικαίωμα να επαναγοράσει τον παίκτη καταβάλλοντας δύο εκατομμύρια ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, είτε θα προχωρήσουν σε ένα όσο το δυνατόν πιο συμφέρον deal με τη Βίλεμ είτε θα επιδιώξουν να φέρουν πίσω τον διεθνή εξτρέμ προσφέροντας μια αξιόπιστη αγωνιστική λύση στον Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.