Ads Top

Δίνουν στον Ομάρ τα διπλά από τον Ολυμπιακό!


Η εξωπραγματική πρόταση που «διώχνει» τον Νορβηγό μπακ από τον Ολυμπιακό!
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ίσως το πιο «καυτό» όνομα της επικαιρότητας, καθώς εν μέσω πανδημίας τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.
Συναγερμός σήμανε χτες μετά το τιτίβισμα Γάλλου δημοσιογράφου πως η Γαλατασάραϊ κατέθεσε πρόταση στον Ομάρ. Νέο, σίγουρα, δεν το λες, αφού η σχετική πληροφορία έχει μεταφερθεί στον sportdog από τις αρχές του έτους, μαζί με τις έκτοτε εξελίξεις. Τι το διαφορετικό υπάρχει τώρα λοιπόν;

Ο «σκύλος» ψάχτηκε αμέσως στην Τουρκία και έχει απαντήσεις και λεπτομέρειες. Καινούργια πρόταση στον Νορβηγό του Ολυμπιακού δεν έχει κατατεθεί. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ και μήνες. Η «τσιμ-μπομ» είχε ενημερώσει την πλευρά του Ομάρ πως είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του, καταβάλλοντας ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ σε ετήσιες αποδοχές και περισσότερα του εκατομμυρίου ως πριμ υπογραφής και σχετική προμήθεια.

Ο Ομάρ όμως από την πρώτη στιγμή δεν ήταν θετικός σε ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τουρκία. Αλλού στόχευε κυρίως ο Νορβηγός, ωστόσο αυτά και όσα περίμενε δεν τα βρήκε, οπότε την πόρτα της Γαλατά δεν την έκλεισε ποτέ. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, τα «λιοντάρια» έχουν επιδιώξει να εντατικοποιήσουν τις επαφές τους με την πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού, παρότι έχουν ξεκαθαρίσει πως η πανδημία έχει αλλάξει τελείως το οικονομικό πλαίσιο και η διαπραγμάτευση ξεκινάει από μηδενική βάση.


Και πάλι όμως, η Γαλατά – που τις τελευταίες πάντως μέρες έχει «παγώσει» τα μεταγραφικά της, αφού πρώτα ο κόουτς Τερίμ και μετά ο αντιπρόεδρος Αλμπαϊράκ νόσησαν από κορονοϊό, ενώ μόλις χτες μπήκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος Τσενγκίζ, όχι όμως λόγω του νέου ιού - έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον Νορβηγό το καλύτερο συμβολαίου που έχει στα χέρια του και σίγουρα καλύτερο από αυτό που γνωρίζει πως του προσφέρει ο Ολυμπιακός (περίπου 700-800 χιλιάδες ευρώ ετησίως).

Ανεξαρτήτως λοιπόν αν ο Ομάρ έχει αλλάξει την στάση του ως προς την αρχική του τοποθέτηση στην προσέγγιση της Γαλατά, δεδομένα πλέον το πρέσινγκ της πρωταθλήτριας Τουρκίας δεν μπορεί να τον αφήσει ασυγκίνητο, ειδικά μάλιστα αν θέλει να παίξει και το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να πετύχει κάτι καλύτερο στην τελική διαπραγμάτευση του με τον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.