Ads Top

Ζέρβας: «Δεν υπάρχει συμφωνία για -30%, αλλά θα τα βρουν»


Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την αμοιβαία καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ ΚΑΕ Ολυμπιακός και παικτών για μειώσεις συμβολαίων.
Διαψεύδεται η πληροφορία περί συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τους παίκτες για μείωση 30% στα φετινά συμβόλαια. Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε πάντως πως υπάρχει καλή επαφή μεταξύ διοίκησης κι αθλητών, με συνέπεια να εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

«Από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν ισχύει αυτό το ‘ψαλίδι’ 30%. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία. Παρότι η ΚΑΕ ήταν αρνητική στο -20% της Ευρωλίγκας, δεν θα έμπαινε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τους παίκτες. Οι συζητήσεις μαζί τους γίνονται σε εξαιρετικό κλίμα. Καταλαβαίνουν και οι παίκτες πως με το να στυλώσουν τα πόδια τους στο -20% δεν θα βοηθήσουν κανέναν. Το θέμα είναι ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και θα βρεθεί η χρυσή τομή, ίσως με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές», ανέφερε.

Όσο για το θέμα Καλάθη; «Αν ο Καλάθης μείνει ελεύθερος, θεωρώ πως και ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του. Το θέμα είναι αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τουλάχιστον έναν γκαρντ του τοπ επιπέδου και έχει πάντα προτεραιότητα τον Σλούκα», τόνισε.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού του Αντώνη Κόνιαρη εφόσον η γραμμή των γκαρντ «γεμίσει» με παίκτες υψηλού επιπέδου και δεν υπάρχει χώρος για τον νεαρό γκαρντ.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.