Ads Top

Η αλήθεια για Ολυμπιακό και Όμπι Μίκελ!


Τι ισχύει για τον Νιγηριανό σούπερ σταρ - Σε ποια θέση θα γίνει φέτος η «μεταγραφή Βαλμπουενά»!
Οτιδήποτε «σερβίρεται» από την Τουρκία και αφορά μεταγραφικό σενάριο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Και αν όχι αμφισβήτηση, τουλάχιστον διεξοδική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η πραγματική του υπόσταση.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Τις τελευταίες μέρες, δύο ονόματα απασχολούν σταθερά τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: ο Χιλιανός εξτρέμ Τζούνιορ Φερνάντες και ο Νιγηριανός μέσος, Τζον Ομπι Μίκελ.

Ξεκινάμε από το… εύκολο, τον Μίκελ. Ηταν από τα πρώτα «θύματα» της πανδημίας, αφού ήταν αυτός που ξέσπασε δημοσίως για την καθυστέρηση που έδειξε το τουρκικό κράτος και η ομοσπονδία στο να αναβάλλουν το πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στην Τουρκία και έτσι κοινή συναινέσει έλυσε το συμβόλαιο του με την Τραμπζονσπόρ. Συμβόλαιο διετές, που του απέφερε 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ειχε προλάβει να παίξει σε 19 παιχνίδια (17 βασικός) στην πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, δεν «τρέλανε» με την απόδοση του, αλλά ούτε και ήταν τόσο κακός όσο για παράδειγμα στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν η «θύελλα» αντιμετώπισε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Γιουρόπα. Θέμα με τον Ολυμπιακό υπάρχει λοιπόν; Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά όχι.

1,5 εκατ. ευρώ για προερχόμενο από το τουρκικό πρωτάθλημα και 33χρονο σε μια εβδομάδα, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει, ειδικά από την στιγμή που αναζητά έναν παίκτη που θα συμπληρώσει το γκρουπ των μέσων και δεν θα είναι/λογίζεται ως βασική επιλογή.

Για τον Φερνάντες τώρα. Το δεδομένο είναι πως έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους». Το επίσης σίγουρο είναι πως στη θέση του, αναζητούν ποδοσφαιριστή. Εξτρέμ ο 32χρονος άσος της Αλάνιασπορ γαρ, αυξάνοντας τις πιθανότητες του και κερδίζοντας έδαφος εξαιτίας του ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα των Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο και οι απαιτήσεις του απολύτως προσιτές (περίπου 800.000 ευρώ εισπράττει τώρα στην Αλάνιασπορ), δίαυλος μανατζερικός υπάρχει με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο δεδομένα, κάτι περισσότερο από το… ξεψάχνισμα της περίπτωσης του Λατίνου μεσοεπιθετικού, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει. Και ο λόγος είναι πως αφενός τα πάντα θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς, αφετέρου ειδικά στη θέση του εξτρέμ οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν πιθανώς την πλέον «δυνατή» κίνηση τους, την πιο «ηχηρή» προσθήκη τους για την επόμενη σεζόν.

Και όχι αδίκως, ο Φερνάντες, μπορεί να συγκεντρώνει αρκετά θετικά, αλλά τέτοιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.