Ads Top

Οι 3 παίκτες που θέλει ο Άρης από Ολυμπιακό!


Δείτε ποιους παίκτες θέλει ο Άρης από τον Ολυμπιακό για να πει το «ναι» για τον Σάσα!Την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι φήμες (και κάτι περισσότερο) που θέλουν τον Άρη να έχει πατήσει «φρένο» στο οτιδήποτε αφορά τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας, η σεναριολογία που αφορά τους «κίτρινους» καλά κρατεί.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Και δεν έχει να κάνει μόνο με τις ανανεώσεις παικτών και προπονητή, που δεδομένα έχουν μπει στον «πάγο» εις αναμονή των οριστικών εξελίξεων για το τι θα ακολουθήσει, αλλά ακόμη ακόμη και διάφορες προσθήκες. Για παράδειγμα, κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες πως ο Αγγελος Χαριστέας καλοβλέπει την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη, του 30χρονου στόπερ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς και δεν θα ανανεώσει με τον αυστριακό σύλλογο.

Πέραν των όποιων διερευνητικών κρούσεων, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Το «φρένο», ο «πάγος», όπως θέλετε πείτε το, είναι δεδομένο και καθολικό στον Αρη. Ο Χαριστέας κάνει τη δουλειά του, με βάση τους περιορισμούς των συνθηκών, χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι περισσότερο από κατάθεση ενδιαφέροντος και ερωτήσεις.

Αυτό που σίγουρα όμως  αξίζει να σημειωθεί είναι η πρόθεση των «κιτρίνων» να πουλήσουν. Και στο τραπέζι είναι όντως τρεις ποδοσφαιριστές: ο Σάσα, που τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να φέρει ανταλλάγματα, ο Φετφατζίδης, για τον οποίο συντηρείται το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, χωρίς όμως ο ίδιος να «ψήνεται» και ο Ροζ, με τον Γάλλο στόπερ να έχει πέραση σε ομάδες της πατρίδας του.

Πέραν του ρευστού, δεδομένα, ο Αρης θα κοιτάξει και έμψυχα ανταλλάγματα. Ειδικά για τον Βραζιλιάνο μέσο και ειδικά αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Θέμα πάντως για τον Λισάντρο Σεμέδο, τον εξτρέμ του ΟΦΗ, δεν τίθεται. Αντίθετα, στις σκέψεις (γιατί μόνο τέτοιες μπορεί να γίνουν και μόνο τέτοιες γίνονται αυτή την εποχή) του Χαριστέα είναι οι Μανθάτης, Μπρούνο και Μάνος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.