Ads Top

Γήπεδο και προπονητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ θέλει ο Σαββίδης!


Νέα τεράστια επένδυση ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ - Εκτός από τη «Νέα Τούμπα», θέλει να κατασκευάσει και νέο προπονητικό κέντρο!
Έβγαλε ειδήσεις η τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τον Μάκη Γκαγκάτση. Εκτός από τον Αμπέλ Φερέιρα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε πριν λίγο τηλεδιάσκεψη και με τον Μάκη Γκαγκάτση. Εκεί, βγήκαν σημαντικά θέματα και ειδήσεις που αφορούν στους χώρους όπου στεγάζεται η ομάδα, τόσο για τους αγώνες όσο και για την προετοιμασία της.

Δείτε ακόμη: Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου! ΜΑΘΕ ΠΩΣ!
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Σαββίδη για το πού βρίσκονται οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο, ενώ δεν αποκλείστηκε να αλλάξουν τα δεδομένα και για το προπονητικό κέντρο. Μάλιστα, ζητήθηκε από τον ισχυρό άντρα του Δικεφάλου να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες!


Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης επανέλαβε την ανάγκη για εξορθολογισμό του μπάτζετ, κάτι για το οποίο πρέπει να καταρτιστεί πλάνο σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή.

«Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ιβάν Σαββίδη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.