Ads Top

Τρεις χαφ αξίας 20εκατ. ευρώ θέλει ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό!


Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται - Η λίστα του Πορτογάλου προπονητή από την πατρίδα του.
Άπαντες προέρχονται από την πορτογαλική αγορά, άπαντες θεωρείται πως βρίσκονται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους Καμαρά, Μπουχαλάκη, αν ένας εξ αυτών πωληθεί.
Η έρευνα του sportdog στην πορτογαλική αγορά, ανέδειξε τα δεδομένα για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις. Ο Πέπε είναι στα 23, αγωνίζεται στην Γκιμαράες, έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ακόμη και ήταν η βασική επιλογή/επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου.

Ηταν όμως απλησίαστος, αφού η τιμολόγηση της Γκιμαράες ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ και αυτό, χωρίς να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι έχει μοιρασμένα με την Μπενφίκα τα δικαιώματά του. Εξαιρετική περίπτωση, όπως συνομολογούν άπαντες στην Πορτογαλία, πανάκριβη όμως και ακόμη και σε τιμολόγηση προσαρμοσμένη σε μετά πανδημίας δεδομένα.

Ο δεύτερος της λίστας, ο Γκουστάβο Ενρίκε. Ποδοσφαιριστής που άρεσε επίσης στον Μαρτίνς και ήταν στη λίστα του το περασμένο καλοκαίρι. Τον Βραζιλιάνο όμως πρόλαβε η Σπόρτινγκ και πληρώνοντας 3 εκατ. ευρώ τον απέκτησε από την Ιντερνασιονάλ (που διατηρούσε τα δικαιώματα του). Κακή η πρώτη του σεζόν στο «Αλβαλάδε», τα «λιοντάρια» φέρονται να βρίσκονται σε διαδικασία να παραχώρησής του, ωστόσο δεν πρόκειται να κάνουν… σκόντο. Ισα ίσα που με την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία και η (οριστική) αξιολόγηση του 24χρονου μέσου θα πάει πιο πίσω χρονικά, χωρίς εκπτώσεις στην τιμή.

Ο τρίτος της λίστας, ο Γκουστάβο Ασουνσάο, είναι στα 20, αγωνίζεται στην αποκάλυψη του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος, Φαμαλικάο, έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και είναι τόσο καλή η παρθενική του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο που έχει κληθεί ήδη στην ελπίδων της Βραζιλίας και μάλιστα, οι Πορτογάλοι εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται πολύ σύντομα και στις κλήσεις της «σελεσάο»! Η τιμή του, αναμενόμενα, έχει ξεφύγει.

Πριν την πανδημία υπολογίζονταν στα 7,5 εκατ. ευρώ. Προφανώς, απλησίαστος, κάτι που γνωρίζει προφανώς και ο ίδιος ο Μαρτίνς γι’ αυτό και δεν έχει ασχοληθεί μαζί του σε πρακτικό επίπεδο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.