Ads Top

Kαλύτερος κι από τον Ραντζέλοβιτς: Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό!


Κάνει απίστευτα πράγματα στο εξωτερικό, κόστισε μόλις 500.000 ευρώ και το καλοκαίρι φοράει τα ερυθρόλευκα.
Οι διασυνδέσεις του Ολυμπιακού στην αγορά της Σερβίας είναι γνωστές εδώ και χρόνια, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν επενδύσει ουκ ολίγες φορές σε παίκτες από τη βαλκανική χώρα.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους υπάρχει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που κάνει σταθερά βήματα προόδου και βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά και από έναν ακόμα παίκτη που αποκτήθηκε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες τον Ιανουάριο και ήδη οι Ερυθρόλευκοι… τρίβουν τα χέρια τους με τα όσα παρουσιάζει.

Ο λόγος για τον Νίκολα Τσούμιτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίσκι Νις, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και ο Ραντζέλοβιτς. Ο 21χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και στη Σερβία ακούγονται διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο και τις προοπτικές του.

Μάλιστα, βλέποντας τα όσα φοβερά κάνει ο Τσούμιτς φέτος, με 9 γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οι Σέρβοι λένε πως ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί πιο ποιοτική περίπτωση παίκτη από τον Ραντζέλοβιτς!

Ο νεαρός εξτρέμ εντυπωσιάζει και μπορεί το επίπεδο της Ραντνίσκι Νις να είναι σαφώς χαμηλότερο από του Ολυμπιακού, αλλά αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τους Πειραιώτες να έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Σέρβο άσο, ο οποίος «ψήνεται» στην πατρίδα του και την επόμενη σεζόν θα πάρει την ευκαιρία του στο Λιμάνι.

Όποια και να είναι η εξέλιξη του Τσούμιτς, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αξίζουν τα εύσημα για ακόμα μια εξαιρετική επένδυση, καθώς πρόλαβαν να καπαρώσουν τον ταλαντούχο εξτρέμ προτού ασχοληθούν ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μαζί του. Και το πέτυχαν αγοράζοντάς τον με μόλις 500.000 ευρώ, ποσό που ωχριά μπροστά στις αγωνιστικές προοπτικές που παρουσιάζει ο νεαρός άσος και τα χρήματα που μπορεί να φέρει στα ταμεία της ομάδας στο μέλλον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.