Ads Top

Η απάντηση του εισαγγελέα για τον περιοριστικό όρο Μαρινάκη ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! (pic)


Η απάντηση της Εισαγγελίας Εφετών στο ερώτημα της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη -μεταξύ άλλων- ενόψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
Η απάντηση του εισαγγελέα για τον περιοριστικό όρο του Βαγγέλη Μαρινάκη.



Η Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε αποστείλει έγγραφο προς ΕΠΟ, Super League και ΓΓΑ, που αφορούσε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (23/02, 19:30)

Διότι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ήθελε να ενημερωθεί από τις ποδοσφαιρικές αρχές αν συντρέχουν κωλύματα όπως αυτό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τους παράγοντες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα για τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Σάββα Θεοδωρίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιώργο Σαββίδη.

Το blog «Δικογραφίες» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απάντηση της Εισαγγελίας Εφετών για τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

«Σε συνέχεια του υπ’ αριθμόν πρωτ. 1003/2/1/1-θ’/20-2-20 εγγράφου σας, σας γνωστοποιούμε ότι εις βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδη και της Ειρήνης έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, όρος η ισχύς του οποίου έχει διατηρηθεί με το υπ’ αριθμ. 1692/18 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και προφανώς αφορά στην άσκηση διοικητικών, αλλά και συναφών με αυτά καθηκόντων», αναφέρεται στο έγγραφο.



Υπενθυμίζεται ότι έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τριετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Ιβάν Σαββίδη.

Πάντως, από το έγγραφο δεν γίνεται ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτός ο όρος και αν απαγορεύεται η είσοδος του μεγαλομετόχου των «ερυθρόλευκων» στα αποδυτήρια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.