Ads Top

ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί σ' έναν ακόμα τελικό. Μην παρασυρθείτε από ενδεχόμενες προκλήσεις και… τεχνάσματα»


Μήνυμα του ΠΑΟΚ για τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό και «μπηχτή» για τους Πειραιώτες.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτηρίζει τελικό, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ.



Σε αυτήν τονίζει ότι πρέπει να προστατευθεί ο «δικέφαλος του Βορρά», επισημαίνοντας: «Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλοι μαζί σε έναν ακόμα τελικό

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (23.02) κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αποτελεί έναν κομβικής σημασίας αγώνα στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα αυτό είμαστε συμπαίκτες. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου! Να προσέχει τη συμπεριφορά του διπλανού του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος. Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του σε μία ακόμα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η προστασία της ομάδας μας είναι υποχρέωσή μας!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.