Ads Top

«Σφαγή» για τη νέα λίστα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ!


Έξι νέοι παίκτες για τρεις αλλαγές. Ποιους θα «κόψει» ο Μαρτίνς και τα ερωτηματικά για Καφού και Μορ.
Παραδοσιακά, η τελευταία μέρα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου φέρνει (και… παίρνει) κόσμο και κοσμάκη στον Ολυμπιακό.

Η παράδοση δεν γίνονταν να μην τηρηθεί και χτες, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν συνολικά πέντε deals. Όλα αναμενόμενα, βάσει θέσεων και επιλογών, με παίκτες όμως που ως προς το κομμάτι των προσθηκών, χτες μόλις, για πρώτη φορά έφτασαν στα media ως στόχοι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Δύο  λοιπόν οι προσθήκες, αυτή του Πορτογάλου μέσου Καφού, ο οποίος αγοράστηκε από τη Λέγκια έναντι 400.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια με τον Ολυμπιακό και αυτή του Τούρκου διεθνή εξτρέμ, Εμρε Μορ, ο οποίος τερμάτισε τον δανεισμό του στη Γαλατασαράι και από εκεί συμφωνήθηκε νέος με τη Θέλτα ως το τέλος της σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν και buy-out (όχι όμως δεσμευτική).

Κινήσεις που γεμίζουν μεν «τρύπες» στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δημιουργούν όμως και ερωτηματικά. Ο Καφού (ο οποίος δύο φορές τον προηγούμενο χρόνο έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ), λόγω ενός τραυματισμού, έχει να παίξει από τις 22 Σεπτεμβρίου. Εκτοτε, πάτησε στο γήπεδο μόνο για ένα λεπτό, στις 14/12 κόντρα στην Βίσλα Πλοκ. Ο Μορ στο διάστημα της θητείας του στη Γαλατά έπαιξε όλα κι όλα μόλις 3 90λεπτα, έχοντας από τον Νοέμβριο και μετά αγωνιστεί σε 7 ματς με τα «λιοντάρια», μόλις όμως σε τρία ξεπέρασε τη μία ώρα σε συμμετοχή. Ενώ φυσικά, ήδη έχουν αναδειχτεί επαρκώς τα στατιστικά του (μετά τη φυγή του από τη Νόρντζελαντ για την Ντόρτμουντ, το καλοκαίρι του 2016, όλα κι όλα έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκε).

Προφανώς λοιπόν μιλάμε για δύο προσθήκες που τη δεδομένη στιγμή δεν μοιάζουν να είναι στο 100%. Όπως άλλωστε και η τρίτη των «ερυθρόλευκων», ο Χασάν, το τελευταίο παιχνίδι του οποίου ανάγεται τέσσερις μήνες πίσω, σε μια 17λεπτη συμμετοχή με την Μπράγκα κόντρα στην Πορτιμονένσε.

Ένα θέμα που σίγουρα θα επηρεάσει και τις αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού εν όψει των δύο παιχνιδιών με την Αρσεναλ. Τρεις δικαιούνται οι «ερυθρόλευκοι» και σε σχέση με αυτήν που κατατέθηκε για τη συμμετοχή τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν επανακάμψαντες από τραυματισμούς τον Φορτούνη και τον Λάζαρο, στο 100% και διαθέσιμο πλέον τον Σουντανί (ο οποίος είχε «κοπεί» το καλοκαίρι) και φυσικά τους τρεις νεοαποκτηθέντες.

Εξι λοιπόν συνολικά, τρεις μόνο οι αλλαγές. Θα έχουν συνεπώς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον – δεδομένων και των αγωνιστικών χαρακτηριστικών αλλά και της κατάστασης των νιόφερτων – οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.