Ads Top

«Δώρο» Φαλκάο στον Ολυμπιακό!


Όλο το παρασκήνιο της περίπτωσης του Εμρέ Μορ που θυμίζει Ποντένσε και λίγο από... Ουάρντα!.
Ο 22χρονος Εμρέ Μορ θεωρείται από τους γνώστες του ρεπορτάζ ως "αγωνιστικό αντίγραφο" του Πορτογάλου άσου. Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε το next big thing της Νόρτζελαντ και ανάγκασε την Ντόρτμουντ να βγάλει 10 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αγοράσει.

Ωστόσο μια παρεξήγηση του με τον τότε προπονητή της γερμανικής ομάδας, Τόμας Τούχελ, τον... έστειλε στη Θέλτα αντί 13 εκατ. ευρώ. Αυτό κρατήστε το γιατί από την Τουρκία οι πληροφορίες που μας έρχονται και θα διαβάσετε παρακάτω είναι πολύ κατατοπιστικές για τον χαρακτήρα του.

Ο Μορ πήγε στη Γαλατάσαραϊ τον Αύγουστο του 2019 ως δανεικός από τη Θέλτα. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη, με την τουρκική ομάδα να μην είχε πρόβλημα να τον αποχωριστεί από τον Γενάρη όπως αποδείχτηκε (ο δανεισμός του έληγε στις 30 Ιουνίου 2020).

Η οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τους Ισπανούς ήταν στα 8 εκατ. ευρώ αλλά η Γαλατά δεν ήταν διατεθειμένη να την ενεργοποιήσει, την ώρα που οι ετήσιες αποδοχές του 700.000 ευρώ.

Ο Μορ ήταν το αστέρι της Τουρκίας το Euro 2016. Είναι πολύ ταλαντούχος ως παίκτης. Η εξέλιξή του όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Στη Γαλατά δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Η εξωγηπεδική ζωή του Μορ, ο οποίος μπορεί να είναι Τούρκος, αλλά επειδή γεννήθηκε στη Δανία δεν ομιλεί τουρκικά, δεν είναι και τόσο ήσυχη.

"Είναι τεμπέλης και το μόνο που σκέφτεται είναι να φλερτάρει κορίτσια στο Instagram", αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Μάλιστα, στο διαδίκτυο υπάρχουν ντοκουμέντα με τον Εμρέ να σχολιάζει σε λογαριασμούς γυναικών.

Αυτό όμως σίγουρα προκαλεί ενδιαφέρον είναι η συμπεριφορά του εντός ομάδας. Την περασμένη εβδομάδα, προέκυψε φημολογία στο τουρκικό διαδίκτυο, που υποστήριζε ότι ο Εμρέ Μορ τσακώθηκε με τον Φαλκάο στην προπόνηση της Γαλατά, η οποία δεν επιβεβαίωσε αν η είδηση ευσταθούσε, αλλά ούτε και την αρνήθηκε, κάτι που σίγουρα λέει πολλά.

Κάπως έτσι ο Φαλάκο έκανε....δώρο τον Εμρέ Μορ στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί στη πράξη αν μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όλες τις αρετές του με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.