Ads Top

Τα... σπρώχνει για μεταγραφάρα ο Ιβάν!


Έρχεται...μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ για βασικός, πιθανότατα το καλοκαίρι - Δείτε σε ποια θέση!
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη να συζητάμε για το καλοκαίρι, μπορεί καλά καλά να μην έχει τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος και οι ανακατατάξεις που δεδομένα θα φέρει, μπορεί κανείς να μην γνωρίζει πως θα είναι σε οποιοδήποτε επίπεδο η κατάσταση στις ομάδες κορυφής, το δεδομένο όμως, αυτό που σίγουρα μπορεί να καταγραφεί από τώρα ως στόχευση του ΠΑΟΚ για την καλοκαιρινή πλέον μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.





Ο Πασχαλάκης, προφανές πλέον από το γεγονός ότι ακόμη και στο… κρέμασμα του Ζίβκοβιτς στα «μανταλάκια» μετά το παιχνίδι με τον Αρη, δεν κατάφερε να βρει θέση στο αρχικό σχήμα του «δικεφάλου» (παρά μόνο στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΟΦΗ), δεν δείχνει ικανός να ανατρέψει την πορεία που τον θέλει, αργά ή γρήγορα, εκτός «δικεφάλου».

Ο Ζίβκοβιτς, παρότι βασικός από το πρώτο τρίτο της σεζόν, επ’ ουδενί δεν προσφέρει την ασφάλεια που τουλάχιστον – και για παράδειγμα – πρόσφερε πέρυσι ο «Πάσχα» και κανείς στους πρωταθλητές δεν τον βλέπει βασικό από την επόμενη σεζόν και μετά. Όχι γιατί δεν πιστεύουν στις δυνατότητες του, αλλά γιατί πολύ απλά θεωρούν πως στη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να προκύψει, μπορεί να παρουσιαστεί σημαντικό upgrade που να αναβαθμίσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην εστία προσφέροντας την απαιτούμενη σιγουρά και ασφάλεια.

Και σημειολογικά εξάλλου,  η μόνη γραμμή στην οποία ο «δικέφαλος» την τελευταία διετία που πρωταγωνιστεί και διεκδικεί πρωταθλήματα δεν έχει αποκτήσει «κολώνα», αδιαμφισβήτητα δηλαδή βασικό ποδοσφαιριστή,  είναι αυτή στην εστία. Πρίγιοβιτς, Ακπομ, Σφιντέρσκι διαδοχικά έχουν έρθει για την κορυφή της επίθεσης, αναρίθμητα τα παράδειγματα παικτών που τους πλαισιώνουν, στο κέντρο ακόμη περισσότερα τα χρήματα (Μαουρίσιο, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Αουγκούστο κτλ), ενώ στην άμυνα, έχει δοθεί ένα σημαντικό ποσό για την αγορά Ινγκασον και έχουν γίνει δύο πολύ σημαντικές (και κοστοβόρες) ανανεώσεις συμβολαίων (Κρέσπο, Βαρέλα).

Ηρθε λοιπόν, για την ακρίβεια έρχεται το καλοκαίρι, η ώρα και του τερματοφύλακα, με την απόκτηση ενός αδιαμφισβήτητα βασικού να είναι βασική προτεραιότητα στις αναζητήσεις των πρωταθλητών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.