Ads Top

Leclerc: “Ευπρόσδεκτος” ο Hamilton στην Ferrari!


O Charles Leclerc δεν απέρριψε την προοπτική να αποτελέσει δίδυμο με τον Lewis Hamilton στην Ferrari το 2021, λέγοντας ότι ο Βρετανός είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα από την πλευρά του.




Με τις φήμες το τελευταίο διάστημα για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών (Hamilton – Ferrari) να είναι έντονες, ιδιαίτερα μετά και τις δηλώσεις του Mattia Binotto, πολλοί πιστεύουν ότι μία ενδεχόμενη μετάβαση του Βρετανού στην Scuderia στη θέση του Sebastian Vettel το 2021 δεν αποτελεί προϊόν φαντασίας.

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να αποτελέσει team-mate με τον Lewis Hamilton το 2021, ο Leclerc τόνισε ότι δεν θα είχε καμία αντίρρηση στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, καθώς θα ήθελε να συγκριθεί με τον εξάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

“Ναι, φυσικά – στην τελική είμαστε στην Formula 1, και θέλουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στους καλύτερους”, είπε ο Μονεγάσκος.

“Είχα μια μεγάλη ευκαιρία φέτος να έχω τον Seb δίπλα μου, ο οποίος είναι τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, και έχω μάθει πολλά από αυτόν. Μπορείς πάντα να μάθεις από τέτοιους πρωταθλητές, έτσι ναι, φυσικά θα το ήθελα”.

Με την παρούσα κατάσταση στα συμβόλαια των οδηγών – οι περισσότεροι θα είναι ελεύθεροι το 2021 – ίσως δούμε μεγάλες αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων.

O Vettel πιέζεται και ενδεχομένως να σκεφτεί να αλλάξει περιβάλλον, ενώ υπάρχουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι οδηγοί (Verstappen, Ricciardo) που ίσως παίξουν κάποιον ρόλο στις εξελίξεις.

Πάντως, ο Hamilton, απαντώντας στις φήμες, αρνήθηκε κάποια συνάντηση με την Ferrari, ενώ δήλωσε ότι το μέλλον του θα κριθεί εν πολλοίς από το τι θα κάνει ο Toto Wolff με την Mercedes, και αν θα παραμείνει σε αυτήν.

“Φυσικά, όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες είναι προφανώς ιδιωτικά, με όποιον κάτσεις να συζητήσεις”, είπε ο Βρετανός.

“Νομίζω ότι για πολλά, πολλά χρόνια δεν έχω καθίσει να εξετάσω εναλλακτικές επιλογές, επειδή ακολουθούμε σταθερά την υπάρχουσα πορεία (συνεργασία με την Mercedes)”.

“Για να είμαι ειλικρινής, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε σε αυτό το μονοπάτι, και νομίζω ότι υπάρχουν πολύ λίγα που θα μπορούσαν να το αλλάξουν. Ξέρω ότι ο Toto εξετάζει επίσης τις επιλογές του όσον αφορά το μέλλον του, και μόνο αυτός ξέρει τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του”.

Με το επόμενο συμβόλαιο του Hamilton στην Formula 1 να είναι πιθανώς το τελευταίο του στο σπορ, όπως έχει υπονοήσει ο ίδιος σε δηλώσεις του στο παρελθόν, ο Βρετανός σίγουρα θα εξετάσει κάθε “ενδιαφέρουσα” πρόταση…

Τώρα, το πόσο εύκολα θα αφήσει την Mercedes, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, χρηματικούς και μη…

f1fan.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.