Ads Top

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: "Να επαναληφθεί το χρυσό σετ"


Οι εξηγήσεις του ΠΑΟΚ αναφορικά με την ένσταση που πραγματοποίησε!
Σε ένσταση αναφορικά με δύο περιπτώσεις που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα προχώρησε ο ΠΑΟΚ, μετά την νίκη αλλά αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο «χρυσό» σετ.





Ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε επίσημα για το συμβάν, εξηγώντας τι ακριβώς ζητάει ο Δικέφαλος στις εν λόγω φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ισχυριζόμαστε ότι ο διαιτητής έδωσε την μπάλα μέσα βάσει και της τηλεοπτικής εικόνας που έχουμε και υπέρ του ΠΑΟΚ Γίνεται η περιστροφή πάει ο Ολλανδός στο σερβίς και εκεί ο Ολυμπιακός ζητάει βίντεο τσεκ, η διαιτησία λέει ότι δεν μπορεί να δει από το βίντεο τσεκ για το αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω και επιστρέφει και δίνει επανάληψη ενώ βάση κανονισμού η μπάλα είναι για τον ΠΑΟΚ και μετράει η πρώτη του απόφαση.

Τελειώνει το παιχνίδι, φτάνουμε στο να ζητάμε ένσταση και ο διαιτητής έχει δώσει φιλέ στον Πετρέα, δηλαδή καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε, και ο Ολυμπιακός ζητάει βίντεο τσεκ για το αν υπάρχει όντως φιλέ, πάνω στο βίντεο τσεκ αλλά βλέπουν ότι δεν έχει κάνει φιλέ και δίνουν επανάληψη και στις δύο περιπτώσεις θεωρείται ως σφάλμα, αν δεν έχει κάνει φιλέ ο Πετρέας η μπάλα έπρεπε να πάει στον Ολυμπιακό και όχι να σφυρίξει επανάληψη.

Εμείς στηρίζουμε ότι το αρχικό σφύριγμα υπέρ του ΠΑΟΚ και το βίντεο τσεκ που δεν μπορεί να ελέγξει ο διαιτητής αν είναι μέσα ή έξω η μπάλα πρέπει να πάει στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη περίπτωση όπως ισχυρίζεται η διαιτησία μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι έλεγξαν το βίντεο και δεν κάνει φιλέ ο Πετρέας, σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να δώσουν επανάληψη αλλά την μπάλα στον Ολυμπιακό αρά είτε ισχύσει αυτό που λέει ο ΠΑΟΚ είτε όχι υπάρχει βάσιμο λάθος. Σίγουρα πρέπει να επαναληφθεί το «χρυσό» σετ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.