Ads Top

Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον φέρνει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης!


Το αφεντικό του Ολυμπιακού φέρνει στον Πειραιά την «καψούρα» της ΑΕΚ με μεταγραφή 2 εκατ. ευρώ, δείτε για ποιον πρόκειται!
Φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του εν όψει μεταγγραφικής περιόδου.





Μετά και την τελευταία του εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ ο Λισάντρο Σεμέντο φαίνεται να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εν όψει μεταγραφικής περιόδου τον Γενάρη. Ο Σεμέντο αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ από την Ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ και σε 13 αγώνες έχει σκοράρει 6 φορές ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Ο νεαρός άσος του ΟΦΗ οδηγεί τους Κρητικούς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Σεμέντο είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εντυπωσιακής πορείας του ΟΦΗ που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της Super League, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Σεμέντο αγωνίζεται δανεικός από τη Φορτούνα Σιτάρντ στους Κρητικούς με το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς να λήγει το καλοκαίρι του 2022. Φήμες θέλουν τον άσο του ΟΦΗ να βρίσκεται στην πρώτη θέση των παικτών που θα ήθελε ο Ολυμπιακός να πάρει τον Γενάρη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του Σεμέντο βρίσκεται στην Αθήνα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.