Ads Top

«Βόμβα» στη σχέση Φουρέιρα - Μποτία! (pic)


Αποκάλυψη για την σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τον Μποτία, τι συμβαίνει με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού!
Ο Αλμπέρτο Μποτία εκτός από τίτλους που κέρδισε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό (3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο), κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της Ελένης Φουρέιρα, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια



Ο Αλμπέρτο Μποτία εκτός από τίτλους που κέρδισε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό (3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο), κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της Ελένης Φουρέιρα, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Η Ελένη έχει κατακτήσει την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκη­νής και έχει ήδη ξεκινήσει μια πολλά υποσχό­μενη καλλιτεχνική πορεία στην Ευρώπη.

Ανάλογη είναι και η πορεία του 30χρονου Αλμπέρτο, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας όπου και αναμένεται να είναι η έδρα του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι δεν βρίσκεται όσο συχνά θα ήθελε λόγω των υποχρεώσεων τόσο του Ισπανού ποδοσφαιριστή όσο και της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Παρόλο λοιπόν που πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Μποτία έκανε πρόταση γάμου στη σύντρο­φο του, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με την Real της Κυριακής έχει ξεκινήσει η φθορά στη σχέση του ζευγαριού και τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την Ελένη και τον Αλμπέρτο.

Η απόσταση φαίνεται να έχει θαμπώσει τον έρωτα της σαγηνευτικής τραγουδίστριας και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή. Δεν είναι και εύκολο πράγμα η σχέση από απόσταση. Και τι απόσταση. Ελλάδα – Σαουδική Αραβία. Το όμορφο ζευγάρι συναντιόνταν -όποτε μπορούσαν και οι δύο- είτε στην Ελλάδα εί­τε στην Ισπανία, τη γενέτειρα του ποδοσφαι­ριστή. Τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά, αλλά η απόσταση δείχνει να τους νίκησε.

Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν είναι πια μαζί και έχουν ήδη χωρίσει.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.