Ads Top

Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και πρώην του Ολυμπιακού!


Κυκλοφορεί ένα απίστευτο σενάριο τις τελευταίες ώρες για επιστροφή στην Ελλάδα που θα συζητηθεί. Και δεν αφορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο...
H ομάδα του παρουσιάζεται να θέλει να τον ξεφορτωθεί, με τον ίδιο να ψάχνεται για τη συνέχεια της καριέρας του ενόψει Γενάρη. Μοιραία, λοιπόν, κάποιοι τον βλέπουν να γυρίζει στην Ελλάδα.
Δεν χρειάζονται μαντικές γνώσεις, ούτε και ικανότητες πρόβλεψης του μέλλοντος. Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στην Πορτογαλία θέμα με το οποίο η Μπενφίκα επιθυμεί την παραχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη, χθες κιόλας, με ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στο sportdog, αναλύσαμε τα δεδομένα της εν λόγω εξέλιξης, θέλοντας -όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε- να προλάβουμε τα... καθιερωμένα. Την αναπαραγωγή δηλαδή στην Ελλάδα με την απαραίτητη εμπλοκή ενδιαφέροντος ομάδας της πατρίδας μας.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα άσου. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πάλι είχε γραφτεί σχετικό θέμα, έτσι και τώρα, απλώς δεν υφίσταται.

Κατ’ αρχάς, όπως και χθες σημειώναμε, ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα (πάντα με την προϋπόθεση ότι τα σενάρια που δημιουργούνται στην Πορτογαλία και θέλουν την Μπενφίκα να ψάχνεται να τον ξεφορτωθεί έχουν βάση).

Τόσα χρόνια τα ίδια λέγονται και κυκλοφορούν και ο παίκτης παραμένει στο "Ντα Λουζ". Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ανήμερα της δημοσίευσης του εν συγκεκριμένου θέματος από τη Record, ο διεθνής μέσος συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή των Λουζιτανών για το αποψινό παιχνίδι του Κυπέλλου Πορτογαλίας με τη Βιζέλα.

Εν δευτέροις, στον ΠΑΟΚ δεν αναζητούν κεντρικό μέσο. Ίσα ίσα που ψάχνουν -αν γίνεται- να απαλλαγούν από κάποιο από τα βαριά συμβόλαια που βρίσκονται στο κέντρο τους (αν προκύψει για παράδειγμα κάτι με τον Ελ Καντουρί δεν πρόκειται να το αρνηθούν). Το καλοκαίρι δεδομένα οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν για μέσο, αλλά όχι τώρα και σίγουρα, όχι και τότε για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Όπως δεν είχε ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος, έτσι και τώρα δεν ενδιαφέρεται. Κοινώς, από πουθενά δεν προκύπτει οποιοδήποτε θέμα που να ενισχύει το εν λόγω σενάριο, δεν προκύπτει η παραμικρή υπόνοια ενδιαφέροντος είτε της μίας είτε της άλλης πλευράς, οπότε αυτό που καταγράψαμε από χθες κιόλας, το επαναλαμβάνουμε και τώρα: θέμα επαναπατρισμού του παίκτη, σήμερα, 23 Νοεμβρίου, δεν τίθεται. Και αν και εφόσον τεθεί (από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μόνο θα γίνει κάτι τέτοιο…), τους "ασπρόμαυρους" δεν θα τους απασχολήσει.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.