Ads Top

«Νίκη στο ΟΑΚΑ με ξένους διαιτητές για Ολυμπιακό - Μεταγραφή ψηλού ο Πιτίνο»


Τι περιμένουν πώς και πώς στο λιμάνι και ποιος θα φτιάξει δίδυμο-φωτιά με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Άλμπα και πέτυχε μία μεγάλη νίκη που του φτιάχνει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν μην έχοντας ιδιαίτερες φιλοδοξίες για την οκτάδα. Τώρα το πράγμα έχει φτιάξει, έχει σουλουπωθεί με την προσθήκη των Ρότσεστι και Ριντ, καθώς και με την ενεργοποίηση του Μπάλντγουϊν. Θα ήταν δε σε καλύτερη φάση η ομάδα του Πειραιά, αν είχε κερδίσει το δικό της παιχνίδι με την Μπάγερν. Ο χρόνος, όμως, δεν γυρνάει πίσω./

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο παιχνίδια με την Αρμάνι στο ΣΕΦ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αν τα πάρει και τα δύο, τότε μπορεί να μιλάει ξεκάθαρα για διεκδίκηση θέσης στην οκτάδα, παρότι σε πολλούς κάτι τέτοιο φαίνεται μακρινό.

Το να κερδίσει, βέβαια, τα δύο αυτά ματς, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα τα παλέψει μέχρι εκεί που δεν πάει, έχοντας πλέον σύμμαχο τη μεγαλύτερη ποιότητα (για τους λόγους που αναφέραμε), αλλά και την έλλειψη μεγάλης πίεσης. Δεν έχει, δηλαδή, οι Πειραιώτες το "πρέπει" της οκτάδας, που έχουν η Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό.

Και ειδικά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ το θέλουν τρομερά οι Ερυθρόλευκοι και τους επιπλέον λόγους τους καταλαβαίνει ο καθένας. Νίκη στο ΟΑΚΑ με ξένους διαιτητές; Ποιος τους πιάνει από κει και πέρα τους Ολυμπιακούς, ειδικά μετά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α1.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο προσθήκης, δεν γίνεται λόγος πλέον για τους Πειραιώτες. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να το κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο με την απόκτηση καθαρόαιμου σέντερ, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.