Ads Top

Δεν τον... έβλεπε ο Λουτσέσκου, «καψούρα» του Φερέιρα!


Μόνος του νίκησε τον Παναθηναϊκό, είναι ταλεντάρα - Δείτε για ποιον πρόκειται, το μέλλον του ΠΑΟΚ!
Ο 17χρονος επιθετικός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κ19 του ΠΑΟΚ και ο Αμπέλ Φερέιρα παρακολουθεί την περίπτωση του.
Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο 17χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν με την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ. Ήδη μετράει 8 γκολ σε 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τους μικρούς του «Δικεφάλου του Βορρά» στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ήταν αυτός που «κλείδωσε» την παραμονή των Θεσσαλονικιωτών στην πρώτη θέση, καθώς πέτυχε και τα δύο τους τέρματα στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Κ19 του Παναθηναϊκού (2-0).

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη τον έχουν κάνει το πρόσωπο των ημερών το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το καλό για τον ίδιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», είναι ότι και ο Αμπέλ Φερέιρα παρακολουθεί με ιδιαίτερη θέρμη την εξέλιξη του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον για την ομάδα νέων, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς θεωρεί πως και από εκεί μπορεί να ανακαλύψει «διαμαντάκια», που θα μπορούν να σταθούν και στην πρώτη ομάδα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.