Ads Top

Τον κρατάει με 2 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!


Θέλει να δει τον Δικέφαλο να παραμένει στην κορυφή και οι επενδύσεις συνεχίζονται!
Οι εμφανίσεις του 25χρονου μέσου έχουν ικανοποιήσει πλήρως τον "Δικέφαλο του Βορρά", αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη να σκέφτονται ήδη την αγορά του από την Σπόρτινγκ.
Ο Κροάτης δεσπόζει στο κέντρο του ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τελευταία αυτή στην Κρήτη. Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΟΦΗ χάρις το πανέμορφο γκολ του 25χρονου δείχνοντας πως αντέχει τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό και είναι διατεθειμένος να δώσει μάχη μέχρι το τέλος για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει δημιουργήσει ένα άκρως ελκυστικό σύνολο που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο σε όποιο γήπεδο και αν βρίσκεται.

Ένας από τους σταθερούς λίθους της επιτυχίας του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς, με τον Κροάτη να καταφέρνει να καπαρώσει θέση βασικού από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο 25χρονος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη υπό την μορφή δανεισμού, ωστόσο η εξαιρετική του παρουσία «αναγκάζει» τον ΠΑΟΚ να προβεί άμεσα σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Όπως αναφέρει η Live Sport, o «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Παρασκηνιακά, σε συζήτηση οπαδού του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Σαββίδη αναφορικά με τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο δεύτερος παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ο Μίσιτς τη φετινή σεζόν μετρά ήδη τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασσίστ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.