Ads Top

Πώληση που θα...συζητηθεί από τον ΠΑΟΚ!


Απίθανη εξέλιξη στη καριέρα του - Δείτε για ποιον πρόκειται, δεν είναι ο Ζαμπά!
Τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας γκολκίπερ έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του έδωσε μεγάλες νίκες και τίτλους στην ομάδα.
Τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας γκολκίπερ έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του έδωσε μεγάλες νίκες και τίτλους στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν η πρώτη επιλογή στα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο κανένας δεν είναι σίγουρος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν βασικός, αλλά αυτό άλλαξε στην πορεία. Η γκρίνια για τις φετινές εμφανίσεις του, ξεκίνησε από νωρίς. Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεκίνησε η κουβέντα για τον αν πρέπει Ο Ζιβκο Ζίβκοβιτς να πάρει την ευκαιρία του. Τελικά, ο Αμπέλ Φερέιρα έχρισε βασικό τον Σέρβο σε εκείνο το παιχνίδι.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Πάντα στις λίστες των Ιταλών

Από εκεί το ντέρμπι μέχρι και σήμερα ο Πασχαλάκης έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού. Ωστόσο οι εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν είναι αρκετές για να τον κάνουν περιζήτητο. Παρά το γεγονός ότι υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο, υπάρχουν πολλές ομάδες που θα τον ήθελαν κάτω από τα δοκάρια τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια από αυτές είναι η Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας δεν είναι η μοναδική από το Καμπιονάτο που εξετάζει την περίπτωση του Πασχαλάκη. Την ίδια στιγμή το όνομα του διεθνή γκολκίπερ υπάρχει στις λίστες πολλών ομάδων από την Τουρκία.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.