Ads Top

«Τελειώνει» Έλληνα άσο ο Φερέιρα!


Πόσο πωλείται - Σενάριο των τελευταίων ωρών στη Θεσσαλονίκη, φέρνει πρωτοκλασάτο όνομα του ΠΑΟΚ στην πόρτα της εξόδου.
Έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των νταμπλούχων Ελλάδας. Έμεινε εκτός κλήσεων της Εθνικής. Για πολλούς, η εξέλιξη είναι δίκαιη. Κακά τα ψέματα, η εικόνα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην μέχρι στιγμής σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη περυσινή, όπου σε πολλές περιπτώσεις με τις εμφανίσεις του δικαιολογούσε την… μπέρτα του Superman που φόρεσε στην απονομή του πρωταθλήματος για τον «δικέφαλο».

Οι φήμες περί προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και επηρέασαν τον «Πάσχα» προφανώς και έχουν αντίκτυπο, ανθρώπινα (αν φυσικά ισχύουν), ωστόσο για έναν επαγγελματία ο «καθρέφτης» είναι η δουλειά του. Και σε αυτήν, ο πορτιέρε των νταμπλούχων απέχει αρκετά από τα γνωστά του στάνταρντ. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο που δεν λείπουν τα δημοσιεύματα πως στους Ασπρόμαυρους προσανατολίζονται σε πώληση του.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στον «δικέφαλο» είχαν τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να παραχωρήσουν τον διεθνή γκολκίπερ. Τόσο τον περασμένο Ιανουάριο όσο (κυρίως) και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν ενήμεροι – μέσω του ίδιου του Πασχαλάκη – πως υπάρχει ομάδα που ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Τότε όμως, ούτε ο ίδιος ο Πασχαλάκης το πήρε απόφαση, ούτε και στον ΠΑΟΚ είχαν τη διάθεση να το συζητήσουν. Το ερώτημα όμως που τώρα προκύπτει είναι ακόμη και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα και στον «δικέφαλο» προσανατολίζονται να μπουν σε διαδικασία έρευνας της αγοράς για να βρουν ομάδα στον Πασχαλάκη, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουν τα ποσά που το καλοκαίρι δεν τους έκαναν.

Το ντεφορμάρισμα και η γενικότερη κατάσταση του 30χρονου τερματοφύλακα δεν είναι κάτι που μένει κρυφό. Και προφανώς, με τις εμφανίσεις του, την απώλεια της θέσης του βασικού στα δοκάρια των Θεσσαλονικιών και την μη παρουσία του στην Εθνική, αυτό που προκαλείται είναι και περιορισμός του (όποιου) ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού, αλλά ακόμη και αν αυτό τελικά υφίσταται, η τιμή του Πασχαλάκη παίρνει την κατιούσα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.