Ads Top

Έξαλλος Μαρτίνς, τον πετάει εκτός 11άδας!


Ήταν κακός στο Βελιγράδι - Αυτόν βάζει στη θέση του - Σημαντική αλλαγή στα αρχικά πλάνα. Θα βγει;
Πραγματοποιεί αρκετά κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα του. Ο Τυνήσιος στόπερ πραγματοποιεί αρκετά κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα του.

Γιασίν Μεριά: Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στον Ολυμπιακό για τελευταίες εμφανίσεις του Τυνήσιου στόπερ, ο οποίος δείχνει να διανύει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι προβληματισμένος με την εικόνα που παρουσιάζει η άμυνα των «ερυθρολεύκων» στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως με την αγωνιστική κατάσταση του Μεριά.

Ο Ολυμπιακός είχε δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις μια φορά στα προκριματικά του Champions League και καμία στη Super League, μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» έχει δεχθεί έξι γκολ πληρώνοντας τα λάθη των αμυντικών του. Στον αγώνα με την Τότεναμ χρεώθηκε με πέναλτι ο Μεριά, ενώ ο ίδιος παίκτης υπέπεσε στην ίδια παράβαση και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Λίγο νωρίτερα στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» είχε υποκύψει στην εσχάτη των ποινών και ο Σεμέδο.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού είχε αρκετές ευθύνες και στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα (3-1). Ο Μεριά ένα απλό διώξιμο, το μετέτρεψε σε ασίστ, ενώ ο Σεμέδο είναι μέσα στις δύο φάσεις στο τέλος, με τα γκολ που προήλθαν από κόρνερ. Παρόλα αυτά ο μεγάλος προβληματισμός στο λιμάνι έχει να κάνει με τον Μεριά που έχει μια σειρά κακών εμφανίσεων και δείχνει επιρρεπής στα λάθη. Ο Μαρτίνς αναζητά τον τρόπο για να ξεπεράσει ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός το ντεφορμάρισμα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Προβληματισμός που γίνεται πιο έντονος αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σισέ δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Μπα είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

pagenews.gr
1 Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.