Ads Top

Ποιος Ζαμπά και ποιος Μπίσεσβαρ; Αυτός είναι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ!


Το λένε οι αριθμοί και οι οπαδοί...
Ο Δικέφαλος άφησε πίσω του το δύσκολο βράδυ του αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League και επιβλήθηκε του Πανιώνιου στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν τη ζημιά μετατρέποντας σε γκολ τη μοναδική τους ευκαιρία στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα αντέδρασε και έφτασε στη νίκη.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας ήταν ο σκόρερ του τέρματος της νίκης, Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση σκοράροντας ένα πανέμορφο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο φορ του Δικεφάλου βρήκε δίχτυα σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη σεζόν. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Σφιντέρσκι συγκέντρωσε το 55,69% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός μέσος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και δείχνει να προσαρμόζεται πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Γιαννούλης , που συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.