Ads Top

«Δεν είναι Φορτούνης - Γρήγορος Βαλμπουενά - Στο Κύπελλο θα παίζει»


Σούπερ ανάλυση για την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού. «Η θέση του είναι δεκαρι, δίδυμο με Γκερέρο».
Το παιχνίδι του θυμίζει τον Βαλμπουενά αλλά είναι πιο γρήγορος και ανώτερος στην τεχνική και θα έχει καλύτερη συνεργασία με τον Γκερέρο παρά με τον Ελ Αραμπί.
"Δεν είναι αντι-Φορτούνης"

"Πέρσι στη Φενέρ έπαιζε ως 10άρι και είχε αριστερά τον Βαλμπουενά. Πατάει περιοχή, είχε καλή συνεργασία με τον Γάλλο πέρσι. Δεν ξέρω όμως πού θα τον βάλει ο Μαρτίνς, αφού έχει τον Βαλμπουενά για 10άρι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να παίξει και 8άρι, αν και θεωρώ ότι είναι περισσότερο 10άρι. Δεν έκανε πολλά σουτ, δεν είναι Φορτούνης. Έχει χαρακτηριστικά του Βαλμπουενά και είναι καλύτερος στην τεχνική, αλλά δεν έχει τις κάθετες του Γάλλου", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση.

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, για να γίνει πιο κατανοητή η ποδοσφαιρική του εικόνα;

"Δεν είναι ούτε στο στιλ του Φουστέρ αλλά ούτε και στου Φορτούνη. Είναι 10άρι αλλά στο στιλ του Βαλμπουενά περισσότερο, αν και είναι πιο γρήγορος".

"Βασικός στο Κύπελλο"

Μπορεί να πάρει άμεσα φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό;

"Αναλόγως που θα παίζει ο Βαλμπουενά στην 11άδα. Αν τον μεταφέρει στα πλάγια ο Μαρτίνς, χωράει ως 10άρι. Αλλά είναι και ο Λοβέρα που ήρθε, ενώ κάποια στιγμή θα επιστρέψει και ο Φορτούνης. 8άρι δε νομίζω να τον βάλει ο Μάρτινς. Λογικά θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής, δεν  νομίζω λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός τον έχει πάρει βασικό. Για αντικαταστάτη του Βαλμπουενά τον έχει, σε κάνα Κύπελλο περιμένω να είναι βασικός".

Με ποιους ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Θα συνεργαστεί καλά με τον Γκερέρο, που κάνει πολλές κινήσεις. Ο Αράμπι είναι killer μέσα στην περιοχή, αλλά θεωρώ ότι το στιλ του Γκερέρο τού ταιριάζει περισσότερο. Στο πλάι, αν υποθέσουμε ότι παίζει ως 10άρι, θέλει ταχύτητα ο Μπενζιά. Ποντένσε και Βαλμπουενά νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλές επιλογές". 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.