Ads Top

Δεν πείθει, αλλά... Λυών είναι!


Μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σήμερα και πάλι στη σέντρα. Γέμισε το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μας δίνει πολλές επιλογές να κάνουμε παιχνίδι. Κρατάμε το καρφωτό της Λιόν και ένα συνδυαστικό στο «Πράιντ Παρκ».

Αμιάν – Λυών

Δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση φέτος στο πρωτάθλημα η Αμιάν. Μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχει μόλις μία νίκη και όλα συνηγορούν πως η τρίτη συνεχόμενη σεζόν της στη «μεγάλη» κατηγορία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή, είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 της Τουλούζ. Στον αντίποδα, για τη Λυών μάλλον η διακοπή ήταν αυτό που έπρεπε. Μετά το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές έδειξε να κάνει κοιλιά και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μπορντό. Η αλήθεια βέβαια είναι πως λόγω των πολλών διεθνών, στο διάστημα που μεσολάβησε δεν έχει δουλειά όπως θα ήθελε ο Σιλβίνιο. Οι «λιονέ» δεν πείθουν, σε κάθε περίπτωση όμως είναι πολύ πιο ποιοτικοί από τους γηπεδούχους. Θεωρούμε πως έστω και δύσκολα θα πάρουν τη νίκη. Διπλό λοιπόν.

Ντέρμπι – Κάρντιφ

Είχε κάκιστο πρόσωπο στο Λονδίνο η Ντέρμπι και γνώρισε δίκαια την ήττα με σκορ 3-0 από τη Μπρέντφορντ. Το αποτέλεσμα αυτό την έστειλε στη διακοπή λόγω των Εθνικών μέσα στην εσωστρέφεια και μπορεί ο Κοκού να έχει ρίξει χοντρή... κατσάδα στους παίκτες του, είναι γεγονός όμως ότι παρουσιάστηκε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στα παιχνίδια της. Από την άλλη, μοναδική ευκαιρία για να νικήσει τη Φούλαμ έχασε η Κάρντιφ. Έμεινε στο 1-1 με τους «κότατζερς», αν και είχε προηγηθεί, ενώ για 22 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση προς τον Νιλ Γουόρνοκ για την πολύ μέτρια εικόνα που παρουσιάζουν οι Ουαλοί. Αμφότερες οι δύο ομάδες δείχνουν μεγάλες αδυναμίες, αλλά θεωρούμε ότι η έδρα θα μιλήσει. Πάμε με το 1Χ σε combo με το αμφίσκορο για να γίνει δελεαστικό το ποντάρισμα.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα tips για τα kazino

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.