Ads Top

"Τελειώνει" αγαπημένο παίκτη του Φερέιρα ο Σαββίδης!


Είναι πολλά τα λεφτά... Έχει έτοιμο τον διάδοχο του ο Σαββίδης!
Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τον Κροάτη μέσο, ο οποίος με τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Η περίπτωση αγοράς του Κροάτη μέσου το καλοκαίρι παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, ενώ ενδέχεται να αποτελέσει τροχοπέδη για την ανανέωση του Μαουρίσιο.

Γιόζιπ Μίσιτς: Άλλωστε, ο ίδιος έχει καταφέρει να θεωρείται πλέον μια από τις πιο κομβικές μονάδες στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά» και εξελίσσεται σε έναν ιδιαίτερα χρήσιμο παίκτη για τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Μίσιτς άλλωστε διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα της μπάλας και αυτό φάνηκε και στα δύο φάουλ που εκτέλεσε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και κατέληξαν στα γκολ του Βαρέλα (ακυρώθηκε με το VAR) και του Κρέσπο, ενώ παράλληλα, δείχνει να διαθέτει και καθαρό μυαλό ανεξάρτητα από τις συνθήκες του αγώνα.

Ο Πορτογάλος προπονητής τον χρησιμοποιεί σε μια νέα θέση, πίσω από τον επιθετικό, η οποία δείχνει πως του έχει ταιριάξει πλέον απόλυτα. Ο Μίσιτς δείχνει πως με τα προσόντα του και στη νέα του θέση θα είναι το κλειδί για να ξεκλειδώνονται άμυνες, κυρίως στα παιχνίδια με τους «μικρομεσαίους» (ομάδες, δηλαδή, που περιμένουν κλεισμένες πίσω). Μάλιστα, ήδη στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες σκέψεις περί αγοράς του Κροάτη μέσου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο ίδιος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλύπτει το 80% του συμβολαίου του, ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ έχει μπει και οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», το θέμα της απόκτησης του έχει κάποια «κολλήματα» για τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη αρκετά προβλήματα με το Financial Fair Play, οπότε για να διαθέσουν έναν τέτοιο ποσό για την αγορά ενός παίκτη θα χρειαστεί να παραχωρήσουν σε πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή για να εξισορροπήσουν το ποσό. Παράλληλα, τρέχει και το θέμα της ανανέωσης του Μαουρίσιο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και σαφέστατα στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να τον ανταμείψουν με μια νέα και βελτιωμένη συμφωνία.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.