Ads Top

«Τρέλα» με Λοβέρα στον Ολυμπιακό!


Ο νεαρός Αργεντινός εντυπωσίασε και έστειλε... μήνυμα.
Μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ19 είχε το πρόγραμμα της σημερινής (5/9) προπόνησης για τον Ολυμπιακό το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν καθημερινά τη δουλειά, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ο νεαρός Αργεντινός αποδείχτηκε «πολυθεσίτης» και ξεχώρισε με την απόδοση του στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19.

Αυτές οι προπονήσεις, άλλωστε, βοηθούν αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει συμπαράσματα για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, αλλά και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων».

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Μάξι Λοβέρα. Ο 20χρονος εξτρέμ δείχνει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις των Πειραιωτών, θέλοντας να αποδείξει ότι αποτελεί μια καλή επένδυση για την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο φιλικό με την Κ19 αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι και είχε αρκετές καλές τοποθετήσεις, ενώ βρισκόταν με αρκετή άνεση με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον μετατόπισε τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και ακόμα και εκεί ήταν εξαιρετικός, έχοντας και πολύ μεγάλη διάθεση και ενέργεια. Έτσι, έδειξε για μια ακόμα φορά στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος «πολυθεσίτης» στις ομολογουμένως αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.