Ads Top

Εκπλήξεις στην 11αδα από Μαρτίνς!


Παίζουν Μπρούνο, Λοβέρα και Μπενζιά - Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές δοκιμές στο φιλικό της πρώτης ομάδας των «ερυθρολεύκων» με την Κ19, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη σεζόν. Ολυμπιακός: Μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ19 είχε το πρόγραμμα της χθεσινής (5/9) προπόνησης για τον Ολυμπιακό στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά τους στις προπονήσεις, ενόψει της δύσκολης συνέχειας μέσα στη σεζόν. Ειδικότερα οι προπονήσεις μέσα στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες δίνουν στον Πέδρο Μάρτινς την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, αλλά και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης έβαλε τον Αλέν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Κούτρης ήταν αριστερά, ο Αβραάμ με τον Μπα οι στόπερ και ο Γκασπάρ δεξιά. Στον άξονα, ο Καμαρά έπαιζε σαν κόφτης. Δίπλα του, πιο ελεύθερος, ως οκτάρι, ήταν ο Μπενζιά & ενώ ο Λοβέρα έπαιξε σαν δεκάρι. Ο Μπρούνο ήταν στο ένα, ο Ραντζέλοβιτς στο άλλο και στην επίθεση τοποθετήθηκε ο Σουντανί.

Ως γνωστόν οι «μεγάλοι» πήραν τη νίκη απέναντι στους «μικρούς» με 5-1, με τον Σουντανί να πετυχαίνει χατ τρικ και τους Μπα & Ραντζέλοβιτς να σκοράρουν επίσης. Για λογαριασμό της Κ19 μείωσε το σκορ ο Συρμής. Ο παίκτης, ο οποίος κέρδισε αρκετά με την εμφάνιση του τον Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με την κ19 ήταν ο Μάξι Λοβέρα.

Ο 20χρονος εξτρέμ δείχνει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις των Πειραιωτών, θέλοντας να αποδείξει ότι αποτελεί μια καλή επένδυση για την ομάδα. Στο φιλικό με την Κ19 αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι και είχε αρκετές καλές τοποθετήσεις, ενώ βρισκόταν με αρκετή άνεση με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον μετατόπισε τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και ακόμα και εκεί ήταν εξαιρετικός, έχοντας και πολύ μεγάλη διάθεση και ενέργεια. Έτσι, έδειξε για μια ακόμα φορά στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος «πολυθεσίτης» στις ομολογουμένως αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.