Ads Top

«Καμπανάκι από Ελ Αραμπί - Αγνώριστος Σεμέδο - Ταλαιπωρία ο Ραντζέλοβιτς»


Η «απάντηση» του Κούτρη, γιατί «τρέμει» ο Μπουχαλάκης και ο... νέος Φορτούνης του Ολυμπιακού. 
Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου με 1-0 του Αστέρα στο Γ. Καραϊσκάκης, όμως η εικόνα του δεν θύμιζε σε πολλά την ομάδα που πριν λίγα 24ωρα «ισοπέδωσε» την Κράσνονταρ.





Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προφανώς για να ξεκουράσει τους βασικούς ενόψει της ρεβάνς με τους Ρώσους την Τρίτη και αυτό επηρέασε την ομάδα του, αν και οι «ρεζέρβες» σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά. Οι Περαιώτες άλλωστε ξεκίνησαν με γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού στο 5ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και έδιωξε το άγχος, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο φορ των Πειραιωτών, μαζί με τον Σουντανί που έπαιζε από πίσω του σε ρόλο αντι-Φορτούνη, ταλαιπώρησαν πολύ την άμυνα των Αρκάδων, πατούσαν συνεχώς περιοχή, όμως δεν έδειξαν να έχουν το εύκολο γκολ.

Έχασαν πολλές ευκαιρίες και οι δύο για να σκοράρουν, εξέλιξη που προφανώς και προβληματίζει ενόψει της συνέχειας τον Μαρτίνς, καθώς ο Ελ Αραμπί έχει έρθει στο Λιμάνι για να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Αν και δεν μπορεί να κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, οι φάσεις που έχασε κόντρα στον Αστέρα... χτύπησαν καμπανάκι και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού!

Από εκεί και πέρα, αμυντικά ο Κούτρης τα πήγε αρκετά καλά, παρότι ήταν φανερό πως δεν είχε ρυθμό, ενώ ο Σεμέδο για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το ίδιο είχε συμβεί και με την Κράσνονταρ) αν και καθάριζε με άνεση όλες τις δύσκολες φάσεις, έδειχνε να χάνει την συγκέντρωσή του ανά διαστήματα και να κάνει αρκετά εύκολα λάθη.

Όσον αφορά αυτούς που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους, σίγουρα ήταν ο νεαρός Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έδειξε σε αρκετές φάσεις το ταλέντο του με την μπάλα και την άνεσή του να δημιουργεί φάσεις και να... ταλαιπωρεί τον αντίπαλό του, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο Καμαρά, ο οποίος πήρε την ευκαιρία του ως βασικός αντί του Μπουχαλάκη.

Τέλος, αυτός που προβλημάτισε ήταν ο Σισέ, ο οποίος φάνηκε ελάχιστα, έδειξε πως δεν έχει ρυθμό (και λογικό αφού δεν έχει παίξει μέχρι τώρα), ενώ υπήρξε μία χαρακτηριστική φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου χωρίς να το σκεφτεί... δίνει δώρο ένα κόρνερ στον Αστέρα σε μία εύκολη φάση και τα «ακούει» από την εξέδρα. Σίγουρα εάν θέλει να πάρει τη φανέλα βασικού από τον Μεριά, θα πρέπει να βελτιωθεί!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.