Ads Top

Ολυμπιακός: Νέα ισπανικά σενάρια για Ματέο Γκαρσία!


Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "laprovincia" εμπλέκει ξανά τον Ολυμπιακό με τον Ματέο Γκαρσία, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους των ''ερυθρολεύκων''.
Δημοσιεύματα στην Ισπανία επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ματέο Γκαρσία, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους των ''ερυθρολεύκων''

Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα με το ιταλικό διαβατήριο του παίκτη, δεν επέτρεψε την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, επαναφέροντας τα σενάρια για τους Πειραιώτες.

Δεν μπορούσε να βγάλει άδεια εργασίας στην Αγγλία και σε συνδυασμό με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στο Νησί στις 8 Αυγούστου, δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί για τον Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λας Πάλμας έχει δεχθεί τρεις επίσημες προτάσεις από διαφορετικές ομάδες και η μια είναι η DC United, ομάδα του MLS.

Ο Γκαρσία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, αγωνιζόμενος σε 32 παιχνίδια και πετυχαίνοντας έντεκα γκολ (είχε και μια ασίστ) με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.