Ads Top

Η ΑΕΚ θέλει πρόκριση του Ολυμπιακού στο Champions League!


Πώς οι Ερυθρόλευκοι επηρεάζουν άμεσα την Ένωση στο Europa League!
Τον αντίπαλο της στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League περιμένει η ΑΕΚ που θα προκύψει από το ζευγάρι της Χόνβεντ με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Η Ένωση δεν γνωρίζει ούτε την σειρά των αγώνων που θα δώσει, καθώς η Χόνβεντ της έστειλε αίτημα πως αν περάσει την Κραϊόβα, θα ήθελε να δώσει τον δεύτερο αγώνα στην Ουγγαρία στις 15 Αυγούστου, καθώς το γήπεδό της δεν θα είναι έτοιμο προς χρήση στις 8 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας.

Θυμίζουμε ότι η UEFA είχε βγάλει την ΑΕΚ να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στη ρεβάνς, όμως ο παραπάνω λόγος δεν είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την σειρά των αγώνων, αφού υπάρχει στην εξίσωση και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, αν οι Πειραιώτες αποκλειστούν από την Βικτόρια Πλζεν θα "υποβιβαστούν" στο Εuropa League και θα δώσουν ευρωπαϊκό ματς με την Αντβέρπ, την ίδια ημερομηνία με την ΑΕΚ, στις 15 Αυγούστου.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει κανονισμό που λέει ότι σε περίπτωση που δύο ομάδες δώσουν δύο εντός έδρας αγώνες σε κοντινές έδρες (Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ), τότε αυτή που προέρχεται από το Champions League δεν αλλάζει έδρα, κι έτσι η ΑΕΚ θα είναι αυτή που θα αναγκαστεί να δώσει την ρεβάνς στις 15 Αυγούστου στην Ουγγαρία.

Για αυτό το λόγο λοιπόν οι Κιτρινόμαυροι θέλουν πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, προκειμένου να μην... συμπέσουν οι αγώνες τους την ίδια ημέρα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.