Ads Top

«Σφαγή» ΑΕΚ, ΠΑΟK, Ολυμπιακού για εξτρέμ!


Τι συμβαίνει με τον Ματέο Γκαρσία - Έρχεται Ελλάδα αλλά που υπογράφει; Μεγάλη μάχη!
Είναι ένας από τους επιθετικούς που εντυπωσίασε στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τον οποίο ενδιαφέρον έδειξαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι ο Ματέο Γκαρσία. O Αργεντινός επιθετικός έβγαλε μάτια με τη φανέλα του Άρη! Έπαιξε σε 32 παιχνίδια και είδε το όνομά του να γράφεται 11 φορές στον πίνακα των σκόρερ. Στο τέλος της χρονιάς ο δανεισμός του έληξε και ο 22χρονος γκολτζής επέστρεψε στη Λας Πάλμας, όπου και ανήκε.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν προσπάθειες προκειμένου να τον αποκτήσουν. Την ίδια περίοδο ο παίκτης που βρισκόταν στο στόχαστρο των άλλων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου που προαναφέρθηκαν, διέρρευσε, ότι τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή πωλήθηκαν,. «Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ.

Ρεπορτάζ της Marca πάντως υποστηρίζει, ότι οι διοικούντες της ομάδας των Κανάριων Νήσων διεμήνυσαν στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό πως μέχρι τη Δετέρα πρέπει να φέρει πρόταση, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πέπε Μελ.

Από τη μία λοιπόν πριν μερικούς μήνες από τη Λας Πάλμας διέρρεαν ότι ο παίκτης έχει πωληθεί και τον Ιούλιο ο παίκτης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επειδή δεν υπολογίζεται. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Ιούνιο ισπανικό δημοσίευμα υποστήριζε, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να προσφέρει τα 3 εκατ.ευρώ που απαιτούνταν για να τον αγοράσει. Αν η τιμή πώλησής του είναι συζητήσιμη δεν αποκλείεται να δούμε ένα γερό ντέρμπι προσφορών από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.