Ads Top

«Ο Σλίτι, ο ΠΑΟΚ, οι Σαουδάραβες και η Ντιζόν»


Μετά την «lequipe» και το πασίγνωστο γαλλικό περιοδικό «France Football» στέκεται στην περίπτωση του Ναϊμ Σλίτι, μπλέκοντας τον ΠΑΟΚ σε φημολογούμενο ενδιαφέρον.
Η γνωστή γαλλική ιστοσελίδα, «lequipe», είχε σχολιάσει πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Τυνήσιου μεσοεπιθετικού, Ναΐμ Σλίτι, της Ντιζόν.

Σήμερα, το γαλλικό περιοδικό «France Football» εμπλέκει και αυτό τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Τυνήσιου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ντιζόν μέχρι το 2022.

«Ο Ναϊμ Σλίτι βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι στα ράφια πολλών ομάδων. Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ και οι Σαουδάραβες της Αλ Ετιφάκ ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση στην Ντιζόν, ύψους 2,7 εκ. Ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σλιτί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Μαρσέιγ, προτού μετακομίσει στην Σεντάν και στη συνέχεια σε Ρεντ Σταρ, Λιλ και Ντιζόν.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.