Ads Top

Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τον φετινό πρωταθλητή στην Αγγλία!


Βαδίζουμε σιγά-σιγά προς την έναρξη των πρώτων μεγάλων πρωταθλημάτων αφού απομένει σχεδόν ένας μήνας για τη σέντρα σε κάποια από αυτά και μπορούμε να δούμε κάποια μακροπρόθεσμα πονταρίσματα.
Αξία στην Λίβερπουλ

Μετά από το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν συμμετείχα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αφού πραγματικά το στοιχηματικό ενδιαφέρον ήταν μηδαμινό.

Ίσως στις ρεβάνς να προκύψει κάποια ευκαιρία αλλά την Πέμπτη στα πρώτα ματς δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο.

Αντίθετα σκέφτομαι ήδη το πρώτο μακροπρόθεσμο ποντάρισμα από τα μεγάλα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Το ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρεται σε απόδοση που αγγίζει το 30.00 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ίσως ελάχιστοι το περίμεναν.

Η μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή φαίνεται πως θα ταλαιπωρήσει για κάποια χρόνια ακόμη τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι ξεκινούν και φέτος από την 4η θέση της λίστας των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως «εμπνέει» τους μπουκ όπως φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τους περισσότερους από τους παίκτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ της μέχρι πρότινος υπερδύναμης στο νησί.

Η Τότεναμ μάλιστα βρίσκεται σε πιο χαμηλή απόδοση από την Γιουνάιτεντ μετά την εξαιρετική περυσινή πορεία της χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική κατάταξη.

Σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την Γιουνάιτεντ βρίσκεται και η Τσέλσι κυρίως λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών ενώ ακόμη πιο χαμηλά συναντάμε την Άρσεναλ.

Όλα βέβαια συνηγορούν πως μια ακόμη κούρσα στην Πρέμιερ Λιγκ θα αποτελέσει μάχη δύο ομάδων.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε πέρυσι να κατακτήσει ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της ιστορίας, έχοντας διαρκώς την Λίβερπουλ μια ανάσα πίσω της.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μια άνευ προηγουμένου μάχη μέχρι το τέλος και φέτος οι «σίτιζενς» προσφέρονται ξανά σε απόδοση πρώτου φαβορί για να κατακτήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ αγγίζει τον τριπλασιασμό όμως πιστεύω περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι η φετινή σεζόν της ανήκει.

Η Σίτι ίσως να ρίξει περισσότερο το βάρος της στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν ξεκινήσουν τα νοκ-άουτ αφού και στην ομάδα αλλά και στον Πεπ Γκουαρδιόλα λείπει πλέον περισσότερο και από το πρωτάθλημα, ο ευρωπαϊκός τίτλος.

Μία από τις επιλογές μου λοιπόν θα είναι το να κατακτήσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα στην Αγγλία, με την απόδοση να κυμαίνεται από το 3.00 έως το 3.50.

footballbet.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.