Ads Top

Να πώς βοηθάει τον ΠΑΟΚ η πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Champions League!


Με θετικό τρόπο αναμένεται να επηρεάσει τον Δικέφαλο του Βορρά η πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πώς;
Η πρόκριση των Λονδρέζων στον σπουδαίο τελικό θα στείλει κατά 99% τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προγριματικό γύρο της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς θα γλιτώσουν έναν γύρο στην προσπάθειά τους να μπουν στους ομίλους!

Πρόκειται για ουσιαστικά οριστική εξέλιξη, όμως λέμε 99% καθώς υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να μην γίνει κάτι τέτοιο, μόνο αν η Τότεναμ χάσει την 4η θέση στην Premier League.

Κάτι δύσκολο, αφού ακόμα και στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ η Τότεναμ έχει +8 τέρματα από τους Κανονιέρηδες, κι έτσι πολύ δύσκολα θα χάσει την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν γλιτώνει τα ματς στις 23 και 30 Ιουλίου και θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 6 ή 7 Αυγούστου, ενώ θα ξέρει τον αντίπαλό του ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αυτός από τις 22 Ιουλίου.

Βέβαια, στον τρίτο προκριματικό οι Θεσσαλονικείς θα είναι στους ανίσχυρους και ενδεχομένως να έχουν υποψήφιο αντίπαλο τον Άγιαξ, αν ο Αίαντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.