Ads Top

Τα... σκάει και κρατάει τον παικταρά στον Ολυμπιακό!


Είναι δεδομένο πλέον - Ο Ολυμπιακός θα τα...σκάσει, θα πληρώσει την ρήτρα και θα κρατήσει στο Λιμάνι τον παικταρά!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής "Α Bola" οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν άμεσα την ρήτρα του Σα.

Σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» αναφέρει πως ο Ζοζέ Σα δεν θα γυρίσει στην Πορτογαλία και την Πόρτο, καθώς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να πληρώσουν την ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να κρατήσουν τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σα έχουν πείσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και να είναι ο βασικός γκολκίπερ για τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πληρώσουν την οψιόν των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως το τυπικό σκέλος της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πάντως, η Πόρτο σκέφτεται να βγει στην αγορά προκειμένου να βρει άλλον τερματοφύλακα αντί του Κασίγιας. Με τον Γκιγιέρμο Οτσόα, μάλιστα, να είναι μια επιλογή για τους «δράκους».

Ολυμπιακός: Ο Λεωνίδας Στεργίου στο στόχαστρό του

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 17χρονου ομογενή στόπερ της Σεν-Γκάλεν, Λεωνίδα Στεργίου, που τρελαίνει την Ευρώπη και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του Φεβρουαρίου στην Ελβετία.Όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «estadiodeportivo.com», η Σεβίλλη παρακολουθεί στενά τον Στεργίου και τον έχει τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και κίνηση για την απόκτησή του. Ο 17χρονος είναι πολύ ώριμος γα την ηλικία του, διαθέτει καλή τεχνική κατάσταση, ενώ πλέον έχει κερδίσει και θέση βασικού στην ομάδα του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός. O Στεργίου είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ελβετίας, ενώ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του Φεβρουαρίου στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ο πατέρας του 17χρονου στόπερ είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα του Ιταλίδα, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε στην Ελβετία.
Γεννημένος στις 3 Μαρτίου 2002 στο Βάτβιλ της Ελβετίας, ο Στεργίου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σεν Γκάλεν. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως το 2021. Και στις 6 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 16 ετών, 11 μηνών και 3 ημερών, έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα, στην εντός έδρας νίκη επί της Ζυρίχης. Επίτευγμα που τον κατατάσσει στην κορυφή της λίστας με τους νεότερους ποδοσφαιριστές του ελβετικού πρωταθλήματος!

Εως τώρα ο Στεργίου, έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 10 εκ των οποίων βασικός. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ και ήδη χαρακτηρίζεται ως το επόμενο μεγάλο ταλέντο του ελβετικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο διεθνείς με τις μικρές Εθνικές της Ελβετίας ποδοσφαιριστής, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να κληθεί άμεσα στην ανδρική ομάδα της χώρας, καθώς η Ελβετική Π.Ο., δεν θέλει να τον χάσει από την Ελλάδα!

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.