Ads Top

ΠΑΟΚ: Μυστήριο με Μάρκοβιτς!


Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι άγωνστο αν η παρουσία του συνδέεται με το ενδιαφέρον που υπήρξε για αυτόν από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.


Η παρουσία του Σέρβου ακραίου επιθετικού, Λάζαρ Μάρκοβιτς, στη Θεσσαλονίκη, είναι άγνωστο αν συνδέεται με το ενδιαφέρον που υπήρξε για αυτόν από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ή αν έχει άλλους σκοπούς. Τότε ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, που και αυτός από την πλευρά του έψαχνε τρόπους να απεγκλωβιστεί από τις δεσμεύσεις που είχε με τη Λίβερπουλ.

 Η περίπτωση του δεν προχώρησε γιατί οι άνθρωποι του Δικέφαλου θεώρησαν πως δεν ήταν σε αγωνιστική ετοιμότητα τέτοια που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως ήταν καλυμμένοι στα άκρα της επίθεσης τους με τις λύσεις που διέθεταν τότε.

Ένα χρόνο περίπου μετά η κατάσταση του Σέρβου δεν έχει μεταβληθεί και πολύ, υπό τη έννοια ότι μπορεί πλέον να είναι ελεύθερος ωστόσο δεν είχε συμμετοχές με την Φούλαμ στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ένα ημίχρονο έπαιξε στον αγώνα με τη Γουλβς και είχε και δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα των αναπληρωματικών.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει σενάρια στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει θέση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα με πρόθεση να δημιουργήσει εκ νέου γέφυρες με το Δικέφαλο.

Για την ώρα, ωστόσο ο σκοπός του ταξιδιού αυτού, παραμένει…μυστήριο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.