Ads Top

Ο Ουάρντα φεύγει από ΠΑΟΚ, υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα!


Η... βόμβα της χρονιάς! - Δεν γυρίζει στον Ατρόμητο, αλλά μάλλον παραμένει στην Αθήνα!
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα που δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά και δεν μπορούν να γίνουν πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει τη συγκατάθεση του αν δεν είναι σίγουρος ότι ο παίκτης που θα έρθει θα αποτελεί μια ποιοτική λύση. Στην εγχώρια αγορά αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες.

Ένας από αυτούς είναι ο Αμρ Ουάρντα που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς. Αυτά τον έκαναν να μην έχει θέση στον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει στους πρωταθλητές και ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει την περίπτωση του.

Παναθηναϊκός: Η δύσκολη περίπτωση Ουάρντα

Παρά το ενδιαφέρον από την πλευρά των «πράσινων» η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ένα από τα βασικά εμπόδια είναι το κασέ του ποδοσφαιριστή που είναι αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας. Το δεύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε με τη μορφή δανεισμού. Ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν τόσο αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο αν το συμβόλαιο του Ουάρντα δεν έλειπε το 2020.

Αυτό σημαίνει πως αν οι «ασπρόμαυροι» πάρουν την απόφαση να τον παραχωρήσουν, αυτό θα γίνει μόνο με πώληση. Κάτι τέτοιο κάνει αυτόματα την περίπτωση του απαγορευτική. Ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζεται μια ανανέωση συμβολαίου πριν γίνει ο δανεισμός.

Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ουάρντα δεν θα συνεχίσει την καριέρα στη Θεσσαλονίκη μετά από όσα έχουν γίνει στην παρουσία του στην ομάδα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.