Ads Top

Ο Μαρτίνς και οι στοχευμένες επιλογές από την Βραζιλία!


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε εστιάσει την περσινή σεζόν στον αμυντικό μέσο της Φλαμένγκο, Αράο και οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη. 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε εστιάσει την περσινή σεζόν στον αμυντικό μέσο της Φλαμένγκο, Αράο και οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη.

Δεν βρήκαν πάντως άκρη με την διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου όπως δεν βρίσκει και η Λάτσιο, που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον τον τελευταίο μήνα για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να σταθεί κάποιος στην θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτηση του Εντουάρντο, ο οποίος έπαιξε στην Μπελενένσες αλλά ανήκει στην Ιντερνασιονάλ.

Έχει εμπεριστατωμένη άποψη για τον παίκτη ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού κι αυτό φάνηκε και από την ανάλυση που έκανε ο έμπειρος τεχνικός στους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι ο Μαρτίνς γνώριζε τον παίκτη από την περίοδο που έπαιζε στην Βραζιλία και δεν περίμενε την καλή σεζόν του Εντουάρντο στην Πορτογαλία για να τον μάθει.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί ότι ο 24χρονος λατινοαμερικάνος θα κάνει πράγματα και θαύματα αν αποκτηθεί και η αλήθεια είναι ότι οι ερυθρόλευκοι κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή.

Κι αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη» για να πάρει τον παίκτη.

Αυτό που είναι προφανές έχει να κάνει πλέον με τις στοχευμένες επιλογές του προπονητή των πειραιωτών από την Βραζιλία.

Με βάση τα όσα έχουμε δει από πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν, είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς ξέρει καλύτερα και από την αγορά της πατρίδας του, την αγορά της Βραζιλίας κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Μαρτίνς δείχνει με τις επιλογές που κάνει από την χώρα του καφέ και της σάμπα ότι ξέρει πολύ καλά τους Βραζιλιάνους παίκτες που ψάχνει για την ομάδα του. Τα χαρακτηριστικά που έχουν και τι είναι σε θέση να προσφέρουν στους ερυθρόλευκους.

Κι αυτοί που γνωρίζουν πέντε πράγματα παραπάνω για τον Εντουάρντο, μιλούν για επιτελικό μέσο (με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού) που θα μπορεί να βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ερυθρόλευκους.

Αυτό που επίσης είναι δεδομένο αφορά τα ονόματα από την Βραζιλία που έχει στην μεταγραφική του ατζέντα ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού. Και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στα υπόψιν του Μαρτίνς δεν είναι μόνο ο Εντουάρντο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.