Ads Top

Αυτός είναι το φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής


Έχει περάσει από τους πάγκους κορυφαίων ομάδων.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει ο επόμενος προπονητής της Εθνικής.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπει σε περίοδο κρίσης μετά τις συνεχόμενες ήττες από Ιταλία και Αρμενία. Ειδικά η δεύτερη έφερε πολλές εντάσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη γκρίνια για τον Άγγελο Αναστασιάδη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί παίκτες δεν τον θέλουν στην ομάδα. Το ενδεχόμενο αντικατάστασης του προπονητή έχει μπει στο μυαλό των ανθρώπων της ΕΠΟ που ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν την διάδοχη κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή ακούστηκαν τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Τραϊανού Δέλλα. Σύμφωνα με το Sportime ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής. Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστική από τη στιγμή που ο Αναστασιάδης δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να αφήσει τη θέση του αν δεν απολυθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Sportime αναφέρει:

Όπως αποκάλυψε το Sportime, ο Εβρίτης τεχνικός και ο Τραϊανός Δέλλας είναι οι δύο υποψήφιοι προκειμένου να διαδεχθούν τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τόσο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ όσο και εκείνος του Παναιτωλικού θεωρείται πως είναι οι κατάλληλοι για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Και να διορθώσουν την κατάσταση, που αυτήν την στιγμή δείχνει ανεξέλεγκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουζουνίδης έχει αυτήν την στιγμή το προβάδισμα μια και μέσα στην ΕΠΟ φαίνεται να έχει περισσότερους υποστηρικτές. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως έχουν γίνει επαφές και με τους δύο. Τόσο με τον Ουζουνίδη όσο και με τον Δέλλα. Ο Ουζουνίδης βλέπει εξαιρετικά την προοπτική να προπονήσει την Εθνική Ελλάδας και να καθίσει στον πάγκο της.Γεγονός που θα του αλλάξει και παραστάσεις μια και μέχρι τώρα έχει κοουτσάρει μόνο συλλόγους.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίζεται να είναι διστακτικός. Όχι τόσο, πάντως, λόγω αγωνιστικών θεμάτων μια και με τους διεθνείς γνωρίζεται πολύ καλά και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Προβάδισμα ο Ουζουνίδης για την Εθνική

Δύο ημέρες πάντως, μετά το νέο στραπάτσο αυτή τη φορά από την Αρμενία, ο Ουζουνίδης είναι αυτός που φαίνεται να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι βέβαια, πως η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραμένει στη θέση του ενώ δε φαίνεται να υπάρχει και κάποιο οργανόγραμμα για το πότε θα τελειώσει το θέμα. Κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, για να μπορέσει και ο επόμενος να έχει λίγο χρόνο παραπάνω να δουλέψει. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει φημολογία και για τον Μανόλο Χιμένεθ. Παρόλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει αυτήν την στιγμή να είναι ο επικρατέστερος.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.